Brakuje mu znaczka Alfy![]()
Brakuje mu znaczka Alfy![]()
Mnie w najbliższy czwartek najprawdopodobniej nie będzie, więc na teamt RCW się nie wypowiadam. Widzę, że 3-4 chętynych już jest, więc resztę ustalcie między sobą
Jesli chodzi o przeniesienie spotów na swieże powietrze, to widzę, że wszyscy jestesmy zaja osobiscie (podobnie jak Jonasz) jestem za Galerią Mokotów na górze
przemawia za tym nie tylko moja sympatia dla tego miejsca, ale też względy praktyczne
mamy swieże powietrze, ale też możemy zawsze pójsć na kawę, ciastko lub cos innnego. Tam mamy duży wybór
Co sądzicie o tym pomysle??
---------- Post added at 12:02 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
Sądzę, że jesli zaakceptujecie tem pomysł (który wydaje mi się optymalny), możemy już zacząć się już tam spotykać od 29.03. Chyba, że zdecydujecie się na najbliższy czwatek.
Pozostaje więc pytanie, czy w najbliższy czwartek GalMok czy RCW? Musimy się jak najszybciej zdecydować i ogłosić zmianęWygląda na to, że jajeczko będzie już na powietrzu
![]()
Pozostaje jeszcze pytanie, czy w Galerii Mokotów nas nie zamkną?
Teoretycznie jest otwarte do 22, i tam mają szlabany.
I kolejne pytanie, czy parking tam nie jest płatny?
Pewnie się zbłaźnie ale co to jest RCW?
Nie smiejcie sie![]()
Galeria Mokotów może być niezłym miejscem letnich spotkań, w razie deszczu możemy zjechać poziom niżej
Tymczasem i ja nie mogę na 100% potwierdzić swojej obecności we czwartek - niezależnie od miejsca...
Witam wszystkich. Jako embrionalny posiadacz alfy chce sie podpiac pod czwartkowe spotowanie ;-)