ajdacho to może daj też M_A grilla odrazu.. to weżmiemy sie do rozpalania.. zeby nie czekać na ciebie..
następnym razem może pomyślicie coś w niedziele... mi i ekipie piekarskiej raczej niedziela bardziej pasi.... a jutro tak jak pisałem nie pasuje w ogóle, miłego spota życzę... ( a jak widełek potrzebujecie to podjechać jeden na kazimierz do sosnowca - pożyczę nie ma problema, czy po drodze komuś by było... jestem w domu do ok. 15:00, jak coś to gg w profilu )
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
koledzy przykro mi ja jednak nie dam rady mam jutro iść do pracynagle wyskoczyło
sorki
spoko następnego robimy w niedziele zobaczymy jaka będzie frekwencja![]()
ze wstępnych szacunków wychodzi ze będzie około 10/15 belliwiec.. według mnie rewelka
Mnie Aronia tez niestety musisz odliczywypadlo mi dzisiaj cos waznego i za cholere nie dam rady. zly jestem jak nie wiem. ale zycze milego spota. Pozdawiam wszystkich.
super chłopaki to ja lanczu w pracy nie jem zostawie sobie miejsce na waszą kiełbache
saint21 ramki też miałem dla ciebie no cóż...
---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:51 ----------
aaa jak ktoś mógłby zabrać siekiere bo nie pamiętam czy wczoraj spakowałem bo![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Ja niestety nie mam patykow do kielbachy;/ Ale wezme kielbache pieczywo kocyk i jakies Piwkado zobaczenia
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson