to ja na wstępie podziękuje Piterowi za info o spocie![]()
dzięki wszystkim za fajną atmosferęz tego wszystkiego zgasła mi kontrolka z silnika
![]()
to ja na wstępie podziękuje Piterowi za info o spocie![]()
dzięki wszystkim za fajną atmosferęz tego wszystkiego zgasła mi kontrolka z silnika
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
hehe.. na to wychodzi ze Olkusz zaczyna odżywać... i na spotach gratis kasujemy błędy kompa siłą woli
Ja również dziękuje wszystkim któryż dojechali do nas! i tym co mieli zamiar lecz nie mogli!!
Dziękuje chłopaką z Krakowa ekipie z Będzina dzięki aniucha05 za spontana dzieki omen,bocian!
ajdacho grill pierwsza klasa... i ekipie ze Srebrnego Olkusza oby więcej tak licznych i udanych wypadów!!
dzięki jeszcze raz!
i proszę o fotkisam jestem ciekawy jak wyszły.
My również dziekujemy za fajny zlocik, był to Nasz pierwszy i napewno nie ostatni, bo atmosfera była superjutro wrzuce fotki, bo teraz w koncu moge napic sie piwa z %
pozdrawia ekipa ze 166
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Ja i moja cała ekipa z ktora byłem tez dziekujemy za spota ludzie fajni jak zawsze kiełbaski udane no i wiadomo dojazd z drogi głównej pod sam Zamek cos pieknego lepciejszej drogi nie widziałem pod żaden inny zamekale spoko z gory bez bolesnie zjechałem bo sam
A tu parenascie fotek zebyscie nie płakali
https://picasaweb.google.com/1013469...mekWRabsztynie
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Również dzięki za spota i do następnegoi pamiętajcie o charytatywnym w maju w krakowie
![]()
Today we are living our future memories..
hehe aparat już nie wydolił za mało miejsca na planie![]()