Strona 76 z 226 PierwszyPierwszy ... 26666768697071727374757677787980818283848586126176 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 2255

Temat: Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

http://otomoto.pl/alfa-romeo-33-C23262371.html

33 kombi od pierwszego właściciela!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Uachol
    Mieszka w
    Końskie, świętokrzyskie
    Auto
    była 1988 Alfa 33 1.7 8v QV, potem 1997 Alfa 156 2.5 V6 24V, jest 2003 Alfa 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

Była :] Poza tym nie od pierwszego właściciela, tylko od handlarza, ciekawe ile ma umów na to.

Użytkownik Romeo Avatar Xofer
    Mieszka w
    Mikorzyn
    Auto
    Giulia Veloce, Giulietta

Domyślnie

Byłem dziś na serwisie koło Wawy - Polska to jednow ielkie bagno komunikacyjne <zły>, 200km w 5h.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Warszawa to bagno
    Gdzieś tak utknął?

Cytat Napisał Uachol Zobacz post
    Była :] Poza tym nie od pierwszego właściciela, tylko od handlarza, ciekawe ile ma umów na to.
    Hehe, widzę że już bardzo dobrze łapiesz co "już było" na forum
    Ostatnio edytowane przez JacekK ; 27-03-2012 o 18:41

Mieszka w
    Mikorzyn
    Auto
    Giulia Veloce, Giulietta

Domyślnie

Cytat Napisał JacekK Zobacz post
    Warszawa to bagno
    Gdzieś tak utknął?

Na Amen to nigdzie, ale: fotoradar podparty fotoradarem, fotoradarem zaklejony, dziura dziurą załatana, dziurą podparta ! Zero obwodnic i dróg ekspresowych ! Masakra jakaś, szkoda gadać.

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał Xofer Zobacz post
    Na Amen to nigdzie, ale: fotoradar podparty fotoradarem, fotoradarem zaklejony, dziura dziurą załatana, dziurą podparta ! Zero obwodnic i dróg ekspresowych ! Masakra jakaś, szkoda gadać.
    Hmm, połowa drogi do Strykowa A2ką to raptem ze 40 min a druga połowa to 4h?A ludzie mi się dziwią, że drogi o niskich numerkach omijam z daleka - chyba że (o dziwo) pasuje mi autostrada/ekspresówka. Dla mnie na co większych krajówkach nie da się po prostu jeździć - fotoradary, od cholery znaków, jakichś światełek ostrzegawczych, wszędzie coś mruga, ostrzega, krzyczy, straszy, za co drugim zakrętem mam spodziewać się śmierci, nieoznakowane radiowozy i suszarki czyhają na byle potknięcie, itp. A jadąc do Wawy z Twojego kierunku można ewentualnie dostać się do drogi Łęczyca-Łowicz-Bolimów i dalej albo Szymanów-Błonie-Wawa, albo - jeśli celujesz w Ursynów - na Skierniewice i dwujezdniową gierkówką do samej 100lnicy.

Mieszka w
    Mikorzyn
    Auto
    Giulia Veloce, Giulietta

Domyślnie

Hmm, połowa drogi do Strykowa A2ką to raptem ze 40 min a druga połowa to 4h?A ludzie mi się dziwią, że drogi o niskich numerkach omijam z daleka - chyba że (o dziwo) pasuje mi autostrada/ekspresówka. Dla mnie na co większych krajówkach nie da się po prostu jeździć - fotoradary, od cholery znaków, jakichś światełek ostrzegawczych, wszędzie coś mruga, ostrzega, krzyczy, straszy, za co drugim zakrętem mam spodziewać się śmierci, nieoznakowane radiowozy i suszarki czyhają na byle potknięcie, itp. A jadąc do Wawy z Twojego kierunku można ewentualnie dostać się do drogi Łęczyca-Łowicz-Bolimów i dalej albo Szymanów-Błonie-Wawa, albo - jeśli celujesz w Ursynów - na Skierniewice i dwujezdniową gierkówką do samej 100lnicy.
    Ja musiałem lecieć bokami, bo miałem do odwiedzenia jeszcze Kłodawę i Tomaszów Maz. - I jest dokładnie tak jak napisałeś. Nie żebym dopiero się obudził bo jeździć jeżdżę bardzo dużo ale dziś miałem zły dzień i musiałem to z siebie wywalić. Tor przeszkód hehe

Użytkownik Romeo Avatar Yacek
    Mieszka w
    Warszawa-Ursus
    Auto
    BMW E38

Domyślnie

Czesto smigam trase wawa - Poznan i zawsze dojezdzam do Strykowa trasa przez Pruszkow, Grodzisk, Żyrardow, Skierniewice, brzeziny. Maly ruch, przyzwoita nawierzchnia.... Polecam opcja przez gierkowke odpada czasowo bo rozgrzebana od Nadarzyna...
    Były: AR 164 2.0V6 TB 1995, AR 164 Q4 1994...... jest BMW E38

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Uachol
    Mieszka w
    Końskie, świętokrzyskie
    Auto
    była 1988 Alfa 33 1.7 8v QV, potem 1997 Alfa 156 2.5 V6 24V, jest 2003 Alfa 147 1.9 JTD 16V

Domyślnie

No jesteś okrutny, jak słowo daję ^^

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    ES
    Auto
    33 SW

Domyślnie

Cytat Napisał Yacek Zobacz post
    Czesto smigam trase wawa - Poznan i zawsze dojezdzam do Strykowa trasa przez Pruszkow, Grodzisk, Żyrardow, Skierniewice, brzeziny. Maly ruch, przyzwoita nawierzchnia.... Polecam opcja przez gierkowke odpada czasowo bo rozgrzebana od Nadarzyna...
    Hmm, powiem że na trasie Żyrardów-Warszawa to ja nie widziałem małego ruchu, :d a od Grodziska to już raczej korki i to takie śmieszne, np. 20 min stania tylko z powodu normalnie działających świateł. Z kolei co do gierkówki to pierwsze słyszę że robiona do Nadarzyna - ten remont na S8 był robiony na odcinku tylko do Radziejowic i jadąc od Skierniewic zahaczasz raptem o parę km zwężki ale tam się nic nie korkuje(no chyba że ew. w drugą stronę przed samym zjazdem na Sk-ce). Potem to już tylko Raszyn do przełknięcia. No, chyba że w ostatnich tygodniach coś nowego rozgrzebali..

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia