a mi się wydaję, że nie chodzi tutaj o to czy kogoś stać, czy nie - nie ładnie jest komuś zaglądać do portfela.
mój gazman gazował ostatnio SUBARU IMPREZE WRX STI z fabrycznym programem na ponad 300km - takie auto kosztuje swoje, a o serwisie nawet nie wspomnę, bo wiadomo jak te auta są użytkowane i do czego służą. wydatki na paliwo to jest nic przy takim aucie.
i jak rozumię jest to człowiek który kupił tanią lansfurę, do palenia gum na światłach, którego nie stać na paliwo?
Ostatnio edytowane przez coxu ; 30-03-2012 o 20:00
Alfa Romeo 156 SW GTA Q2 (10.2010 - 12.2016)
Alfa Romeo 156 2.5 V6 (01.2009 - 12.2010)
Kiedy to się w końcu skończy, do którego działu by nie zajrzeć ciągłe przepychanki:
benzyna vs diesel
xenony vs policja
gaz zwolennicy vs przeciwnicy
Zamiast odpowiadać na pytanie, pomóc komuś kto ma chęć kupić alfę, lepiej się gryźć i pluć między sobą?!
Ludzie opamiętajcie się i odpowiadajcie w temacie, albo wcale.
koniec off topa
A co do tematu to jeżeli z bellą jest wszystko okej, to nic tylko kupować, zakładać dobrą instalację i cieszyć się z jazdy pięknym samochodem z super serduchem pod maską![]()
No ja też rozumiem...i jak rozumię jest to człowiek który kupił tanią lansfurę, do palenia gum na światłach, którego nie stać na paliwo?
Niech każdy robi ze swoim autem co mu się podoba. Mi po prostu szkoda takiego silniczka, może dlatego, że sam chciałbym taki mieć pod maską...
Wracając do tematu - oglądał już ktoś?
Oj tam,oj tam jakie przepychanki każdy wyraża swoje zdanie po prostu.
Oby tylko ta Gtv nie okazała się tak samo kiepsko poskładana jak ta która kiedys jezdziłem oglądać do Łodzi
Mam nadzieję że będzie robiła 4 ślady to wtedy położysz się cały na masce z uciechy...
To kupione, czy nie?
Jest:
Maserati Quattroporte IV 3.2 V8
Alfa GTV 3.2 V6 Rosso Alfa
Fiat Barchetta Rosso x2
Włoska historia:
Brera 2.0 JTDm
Maserati Quattroporte IV 3.2 V8 Ottocilindri
Maserati 222 1989
Maserati Biturbo 2.5 1983
Fiat Barchetta
Alfa Romeo 159 1.9 JTDM
Alfa Romeo Gtv Cup nr 038
Zakładaj LPG po to to jest stworzone, to nie profanacja tylko alternatywa chyba że Cię stać żeby być ślepo konserwatywnym to niema tematu. Kupić taką w TS-ie a Busso to 3-4 litry spalania różnicy a no fan, no sound. A 5,84 do 2,84 się ma nijak... Nienawidzę tej hipokryzji z LPG. Dzięki temu możesz się cieszyć większą gamą aut do wyboru, rzeczami mocniejszymi i ciekawszymi niż palącą 4,5l toyote ku..a aygo. I tak kiedyś te sprzęty pójdą ja stalowe belki czy inne przetopienia więc wsadźcie sobie tą profanację w dwunastnice!