jak bedzie tak jak dzisiaj to ja niestety odpadam. O 17-18 i tak musiałbym byc na miejscu żeby normalnie zjechac do Olsztyna
jak bedzie tak jak dzisiaj to ja niestety odpadam. O 17-18 i tak musiałbym byc na miejscu żeby normalnie zjechac do Olsztyna
my raczej wszyscy nie pojedziemy bo marznoc nie ma sensu zamienimy ten wyjazd na wilcze laski w czerwcu
tez mi się wydaje że lepiej pojechac jak bedzie nieco cieplej. bo jutro ma byc 6 stopni. zamiast tego mozna sie na kawke wybrac do hadesu. Ja stawiam![]()
zobaczymy co vice na to ?
http://www.gokartypoznan.pl/
tomek tu masz o co pytałeś jak chcecie daj znać ja sie podłączę do was co tam wybierzecie.
Vice w związku z małym organizacyjnym zamieszaniem jedzie do Poznania. Chodziły mi po głowie gokarty pod dachem (ze względu na temp.) ale brak czasu uniemożliwił rozpropagowanie pomysłu. Więc przepraszam że tak na wariata ale może się ktoś podłączy. Spotkanko (w porozumieniu z michem35) w okolicach godziny 14-15 w poznaniu.
Tyle. I sorki że na wariata, ale nikt nie zaproponował zamiennika wyjazdu do stargardu.
Więc jak ktoś czyta i jest chętny, dać znać w temacie, będę kukać tu przez najbliższą godzinę.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
To co dzisiaj lotnisko 15 reszta ? Na necie raczej mnie nie bedzie wiec jak cos napiszcie smsa czy cuss. Pozdro
ta bede na lotnisku o 15. i tez mam kaca..
dzięki zA SPOT BYŁO SUPER A WYNIKI ODZIWO DOSTAŁEM NAWET NA EMAIL. CAŁKIEM NIEŹLE. WY PEWNIE TEŻ MACIE:-)