CrocodileReggae, informacja przez Ciebie rozumiem jest oficialna i dogadana z MS Motors?
CrocodileReggae, informacja przez Ciebie rozumiem jest oficialna i dogadana z MS Motors?
Tak Karol,
potwierdzam...
Cena 1000zł brutto
terminy ustalacie indywidualnie
lista jest otwarta... można się dopisywać
No to skoro wszystko już jest jasne i ogarnięte, pozostaje tylko chipować i wrzucać wykresy![]()
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance
W takim razie skoro już każdy indywidualnie to terminu już pisać nie będę tylko potwierdzam że jestem chętny i będę dzwonił na minerlana i sie umawiał na najbliższe wolne terminy.
Fanfary i siekierkapo 14 stronach dyskusji jeden konkretny post i wszystko jasne
![]()
Człowiek wyjeżdza poza granice kraju, pijac kolejny drink przy basenie słyszy o kolejnych mordestwach, korupcji i problemach w koalizji rządzącej, wraca, loguje się na forum i.... chce sie zyć!To dla kogo źródlana za wyczyn?
Dajcie znac jak się już poumawiacie jak stoja z terminami. Ja przed swietami nawet nie bede dzownil bo nie ma sensu ale z ciekawosci się wywiem. No i wykresy lub same dane zmiennych parametrow mile widziane. WESOŁEGO ALLELUJA !![]()
Udało się komuś już zapisać?
Moje próby na razie bez skuteczne...
U mnie za każdym razem odzywa się poczta głosowa ;/ wysłałem SMSa i czekam na potwierdzenie.
Jutro będę w MR Motors to się dowiem jak z terminami i co jest z tym kontaktem z nimi.
Ok udało mi się umówić z Witkiem na 27 kwietnia więc na majówkę moc będzie ze mną![]()