Mam taką propozycję.
Jako że z Jarocina jest kilka osób na liście proponuję rozpocząć spotkanie o 9 na rynku w Jarocinie ( z wjazdem nie bedzie probemów).
Jest tam organizowana akcja MOTOSERCE.
Obejrzymy motocykle i wstęp komika Sławka Jenerowicza następnie ok godz. 10.30 wspólnie pojedziemy do Gostynia i dołaczymy od osób które do Jarocina nie dotrą. Kto się na to psze?
Młody25 muzeum jest aktualne? Jakieś godziny otwarcia?
Tomek jak dla mnie okej, ale czy napewno z wjazdem na rynek nie będzie problemu ??
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Tak oczywiscie ze jest jak najbardziej aktualnewlasnie przed chwila dzwonilem jeszcze do Pana Pedy ( wlasciciela muzeum ) i dokladnie z nim jeszcze raz rozmawialem. Wiec przyjazd do muzeum stwierdzilem ze moze byc w godz 11:00 - 11:30 +/- moze byc pare minut poslizgu bo wiadomo ze czasami ktos moze sie spoznic wiec poczekamy ale muzeum juz jest zarezerwowane. W Gostyniu rowniez jest akcja " Motoserce" wiec bedziemy mogli zahaczyć o ta imprezke i poogladac rowniez motocykle. Beda napeno czlonkowie Gostyńskiego klubu motocyklistow " Black Legion " . Mozna rowniez oddac krew jesli ktos bedzie chcial
a na koniec proponuje wybrac sie gdzies na jakies jedzonko no i oczywiscie na porobienie pamiatkowych zdjec
Miejmy nadzieje ze pogoda dopiesze i ze bedzie tak samo cieplo jak ostatnim razem na spocie w Gostyniu![]()
Według mnie okej![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
chłopaki mnie raczej zabraknie w tym gronie w sobotę idę do pracy ajjjj![]()
My też odpadamyteż w pracy będę siedział
![]()
A nie lepiej w niedziele??
Tez bylbym za ale w sobote tez raczej dam rade![]()