Dzisiaj w Świdnicy, na Westerplatte, około 18:30 widziana srebrna 147 (DSW...) na ramkach. Niestety nie zdążyłem machnąć, bo miałem zajęte ręce![]()
Uspokoiłeś mnie bo.. ja jeszcze na zimówkachale bardzo mnie zaintrygował ten fakt że widziałeś taką samą Alfę jak moją w Świdnicy na ramkach klubowych. Ja w Świdnicy wiem tylko o srebrnej po lifcie, czerwonej przed liftowej, widziałem jeszcze jedną srebrną przedliftową ale bez ramek i na kołpakach, no nic trzeba się rozglądać za nowymi ramkami po mieście
![]()
Hej hooo!!Kogo dziś widziałem około 10:20 na królewieckiej na wysokości szkoły ??? - były lampki i rączka - srebrna 156 przed FL blachy 959 czy 559 czy 995 jakoś tak - aaa i jak się nie mylę miała spaloną prawą H1
pozdrowionka!!!
widziana dziś czerwona 147 na ramkach na facie. zapatrzyłem się w podłogę i dostrzegłem, że przejechała pasem obok.
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
pozdrawiam AR 159 na blachach DBL, którą mijałem na trasie Legnica - Złotoryja dnia dzisiejszego. Łapki i światełka były.
Pozdrowionka dla AR 147 czerwonej DL...(siostrzyczka) mijanej dzisiaj w Legnicy,
Pozdrowionka dla AR 156 srebrnej widzianej dzisiaj pod Heliosem w Legnicy.![]()