Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Gwoździe najlepiej żeby były średnicy niewiele mniejszej niż otwory.
One nie muszą o cokolwiek zaczepić, byleby weszły te kilka cm i siedziały stabilnie.
Wtedy rozchylasz gwoździe łebkami w stronę okien i tak rozchylone pociągasz do siebie.
Razem z radiem oczywiście.
Mogę Ci filmik zrobić, ale albo z 156 albo z 147.
Nie mam pod ręką 159
Zresztą, identyczne jak w tym fokusie.
Ostatnio edytowane przez cuoreventi ; 14-04-2012 o 19:15
cuoreventi dzięki za filmik, może zaopatrzę się w te klucze bo gwoździ to nie dam rady tak wygiąć jak kluczy na filmiku.
pafka tak jak pisałem wcześniej w dwóch otworach gwożdzie powiedzmy że zaczepiają o coś i wydaje się że jest ok. Natomiast w pozostałych dwóch wciskam je na 6cm i własciwie nie wyczuwam czegoś o co miałby zahaczyć. Te klucze z allegro to chyba ostatnia deska ratunku, a potem to już przecinak, palnik i młotek. Może zdjęcia zaczepów które zrobisz coś wyjaśnią.
Ale one nie muszą o nic zahaczać. Mają siedzieć ciasno i masz je rozchylić, równocześnie wyciągając radio.
Masz to na filmie.
Zamierzam tak zrobić tylko czekam na klucze bo z gwoździami dałem sobie spokój.
Potwierdzam, że akcja z gwoździami w komplecie z imbusami była bez trudności testowana przez cuoreventi na mojej 159tce
---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
na początku miałem ten sam problem. widoczne były tylko 2 foldery - zarówno na penie jak i na karcie mimo, że było ich więcej. zmieniarka była montowana wczoraj, ale dopiero dzisiaj miałem trochę czasu żeby porozkminiać. po wielu próbach zmieniarka nadal nie "widziała" pozostałych folderów więc zacząłem robić to "na piechotę". włożone były obydwa nośniki (pen i karta). pozostałe moje działania wydają się nie mieć logicznego wytłumaczenia, ale zadziałało. ponadto mam wrażenie, że pomiędzy dwoma nośnikami istnieje jakaś zależność.
zlikwidowałem nadwyżkę folderów na karcie i zostawiłem tylko 3 nazwane kolejno CD01, CD02 i CD03, i każdy z nich był wówczas widoczny. Na penie było ich 5, ale tylko pierwsze 3 były widoczne. Coś mi przyszło do głowy aby nazwę folderu CD03 na karcie zamienić na CD04. Po ponownym włożeniu karty do zmieniarki na karcie widoczne były foldery CD01, CD02 i CD04, ale na penie już CD01, CD02, CD03 i CD04.
Następnie stworzyłem brakujący folder CD03 na karcie i po włożeniu wszystkie 4 były odtwarzane na karcie i pierwsze 4 na penie. Kolejne próby wyglądały podobnie i udało się tak stworzyć ich po 6. Nie wiem czy dalej pójdzie ale już jest dobrze
Nie kumam o co tu chodzi, ale się udało. Jak będę miał więcej czasu to spróbuję powiększyć „dostępność” kolejnych numerów folderów.
Nie doszedłem jeszcze do tego jak ułożyć utwory w określonej kolejności, ale wprowadzanie numeracji przed tytułami 01 lub 001 itd. nie działa...
Jeśli ktoś znajdzie na to rozwiązanie to proszę o info