Pytałeś to Ci odpowiedziałem - ten sam rodzaj żarówki (w tym przypadku h1) nie ma wpływu na to czy oślepia czy nie przy spełnionych w/w warunkach.A robil ktos test typu czy nie raza te zarowki w nocy innych kierowcow i czy policja nic nie doczepia sie ( w sumie nie ma do czego ale wiadomo ) ?
Objechałeś kogoś ostatnio? A wiedział, że się ściga?
chłopaki, jednak osramów nie wziąłem bo miałem okazje za 60 wziąć philipsa h1 blue vision wraz z postojówkami, oto wieczorna sesja, efekt spoko
same postojowe (po lewo philips)
![]()
wymieniona oba mijania - postojowe jeszcze żółte
wymienione wszystkie
jednym słowem - polecam.
btw. zauważyłem, że jeden z kloszy mi jakby 'chodzi', da się ręką trzymając za żarówke wszystko to w środku przesunąć.
mam wrażenie że może mieć to wpływ na uszkodzenie żarówki (na dziurach czy coś jak się poruszy)
czy miał ktoś podobną przypadłość? nie wiem czy jakiegoś zaczepu nie zlokalizowałem, czy było tak już jak kupowałem auto... zauwazyłem, że świeci minimalnie krzywo właśnie ta żarówka, chociaż jest znośnie to nie idealnie![]()
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
czy nie zagraża to żarówce, jeśli to oleje? ma ktoś też tak i tego nie robił?![]()
pewnie połowa tak ma albo miała. Ja tez miałem połamane w jednej lampie. jezdziłem z tym troche, ale u mnie lampa świeciła zupełnie w dól. Rozebrałem i troche naprawiłem- teraz świeci prosta ale regulacja praktycznie nie działa
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Tez tak mam ze jest luzna jedna lampa ale to nie przeszkadza niczemu bo do teraz nic sie jakos nie stalo takze spokojnie smigaj autem
A efekt powiem ze bardzo mi sie podoba i chyba tez zakupie, a Ty kupiles rowniez postojowki OSRAM z tych night breaker ?
Ja mam od 2 lat (ok 30k km)u siebie Philips Xtreme Vision i od standardowych z noname Tesco/Carrefour sa o wieeele lepsze. Generalnie 145/6 ma tak do d*py ( za przeproszeniem ) lampy, ze bez tych zarowek +xx% nie da rady jeździć nocąZaplacilem za nie 65zł. tydzien temu zgasła mi jedna, ale i tak uważam że to był dobry zakup - poprawia komfort jazdy i bezpieczenstwo.
Co do latających kloszy(-ów?) - mam tak samo, ymieniajac zarowke moge ruszać osłoną góra/dół, a mimo to na stacji diagnostycznej ustawiają mi te światła i trzymają okrągły rok![]()
siemanko jestem tu nowy i mam takie pytanie do was słuchajcie co myślicie nad takimi żarnikami jak to
allegro.pl/zarnik-palnik-hid-h1-h4-h7-h3-h9-hb4-xenon-ksenon-i2226964905.html
bo się zastanawiam nad kupnem tego