Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Witam,
zmieniarka podłączona na szybko na próbę, tylko karta SD, jakieś stare 2GB, format na FAT32. Zrobiłem więcej niż 10 folderów, widzi 10, w każdym różna liczba piosenek, niedużo bo max 14, ale widział wszystkie utwory. Czyli wszystko gra, załącza się bardzo szybko(no ale piosenek niedużo, może ma to jakiś wpływpendraka nie miałem, ipod dupa się rozładował:p
Zastanawia mnie jedna rzecz, w instrukcji jest napisane, że obsługiwane są "urządzenia magazynujące o pojemności do 16GB", próbował ktoś wsadzić taką kartę/pendraka? Bo wszyscy widzę tylko 8GB![]()
Ja mam wsadzoną kartę 16GB (SD class 10). Chodzi bez problemów.
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 22:21 ----------
Mogę nawet sprawdzić 32GB, jak ktoś będzie chciał... ale nie widzę sensu kupowania takiej do samochodu![]()
witam, czy ktos z was probowal zamontowac ja ZAMIAST lub obok zmieniarki w bagazniku?
Ostatnio edytowane przez dzebrys ; 20-04-2012 o 22:44
Właśnie ciekawe, czy wersje dla innych marek różnią się tylko tym kablem połączeniowym? Bo jakby można dokupić sam kabel z inną kostą, byłoby całkiem przyjemnieogólnie mógłby być troszkę dłuższy i elastyczniejszy, nie zaszkodziło by
Jednakże nigdzie samych kabli nie widziałem...
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Tylko po co?.....
Wg. mnie najodpowiedniejszym miejscem dla zmieniarki jest schowekAle jak ktoś lubi sobie robić pod górkę w życiu, to proszę bardzo
Przewód można nawet samemu wydłużyć...
---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:32 ----------
Chyba żeby mieć więcej ruchu...![]()
No to super. Ale w sumie rezczywiście więcej niż 16GB nie potrzeba. Szkoda trochę tego ograniczenia na 10 folderów, ale to juz nie wina naszej zmieniarki
A co myślicie o możliwości podpięcia innego kabla, żeby uzyskać połączenie z radiem innej marki? Jedyny opis informujący o współpracy z daną marką, to naklejka na pudełku, do tego dochodzi odpowiedni kabel. Strzelam, że puszka jest ta sama, różni się jedynie kabel połączeniowy...