Ja byłem rok temu i uważam, że zupełnie bez rewelacji... Jak byście pojechali np do Lipska czy Frankfurtu, to byście zobaczyli co to znaczy zorganizować targi... U nas w Polsce to jest jednak na kiepskim poziomie.
Pozdrawiam![]()
Ja byłem rok temu i uważam, że zupełnie bez rewelacji... Jak byście pojechali np do Lipska czy Frankfurtu, to byście zobaczyli co to znaczy zorganizować targi... U nas w Polsce to jest jednak na kiepskim poziomie.
Pozdrawiam![]()
heh to jak porównanie gówna do twarogu
w takim razie porównajmy targi poznańskie do łódzkich , gdzie u nas nie ma od dobrych kilku lat, a nawet jak były to nie umywały się do Poznańskich, idąc dalej to jedźmy do Detrroyt tam będą jeszcze lepsze ;D.
Jeżeli chodzi o nasze Polskie podwórko to targi Poznańskie to numer jeden, chyba że o czymś nie wiem i się myle to poprawcie.
ogólnie porównywanie Polski z naszymi zachodnimi sąsiadami mija się z celema na samych Targach w PO nie byłem, ale nie wydaje mi się by były jakieś lepsze w PL
![]()
giulia quadrifoglio / giulia / forza italia '14 / forza italia '16 / busso / 147 gta / 156 sw gta / 156 gta / white gt / 3200 gta / fulvia zagato / viva l'italia 16
Niestety w tym samym czasie jadę na inną 2-dniową imprezę.
Ale następnym razem - czemu nie - chętnie się wybiorę zwłaszcza, że dawno tam nie byłem na targach w Poznaniu i chętnie zobaczę co i jak się zmieniło.
Natomiast co do cyklicznego spotu Łódzkiego.
Pierwsza niedziela 6-maja będzie przypadała w dłuuugi weekend i zapewne wiele osób ma już jakieś plany na ten czas.
To może by tak spotkać się w następną niedzielę 13-maja ??? (OBI - Rokicińska godz. 12:00)
Zostajemy pod Obi czy jeszcze gdzieś potem jedziemy ??![]()
13 maj pasuje![]()
Ja też przyjadę. Pierwszy spot Alfą. Już się cieszę!
W przyszłym tygodniu planuję zakup Alfy, jak faktycznie wszystko się potoczy po mojej myśli to też się pojawię.
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Ja też się będę pisał na spotkanie bo na uczelni pewnie będę wiec się wyrwę.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]