Widziany, dogoniony, obmrugany, wyprzedzony mąż Madzi-> madtoc
Tak mi się spodobało, że trochę go popodpuszczałem aż do Kamieńca
Pozdrawiam,
Wojtek![]()
Widziany, dogoniony, obmrugany, wyprzedzony mąż Madzi-> madtoc
Tak mi się spodobało, że trochę go popodpuszczałem aż do Kamieńca
Pozdrawiam,
Wojtek![]()
Oczywiście nie pamiętam, kto jeździ czarną GTV na blachach DWL, ale odprowadziłem Cię wzrokiem na rogu Ruskiej i Kazimierza.
P.S. Ładnie to zatrzymywać się w zatoczce?![]()
Bunga, bunga per tutti!
^ do Barusia^
Pozdro...swoją drogą miałam w gaciach...a zwłaszcza jak w pewnym momencie wydawało mi si, że każde koło zapierdziela w inną stronę... brak amorów z przodu i niefabryczne walce 17 calowe oooooo zgroza!!! ale po majowym weekendzie lżejsza o 2660 zł. chce odebrać od mechaniora belle w w stanie godnym do pościgów
Pozdro Toczki![]()
Widziana dzisiaj w świebodzicach Bella Ersiego, w środku blondyneczka, podejrzewam że siostra![]()
I jak tapicerka to zniosła ? Ze skórek to chyba łatwo uprzątnąć ?![]()
![]()
Następnym razem mocniej będzie (tym razem z dziewczyną i miałem obawy)
Pozdro !
Wojtek & Klaudia
---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:14 ----------
Czekaj, czekaj ! Pokażę to Ali !![]()
To teraz ja choć na 99% jestem pewien, że osoba którą pozdrawiam tego nie przeczyta - ale tak czy siak pozdrowienia się należą. Do rzeczy... dziś około 17 stoję sobie na skrzyżowaniu zjeżdżając z milenijnego, przede mną motocyklista, ten widzę patrzy w lusterka i looka , za chwilę obejrzał się pokazał palcem na Belle i za chwilę
Na początku nie załapałem ale jak ruszyliśmy, on zjechał na lewy pas, ja poleciałam prawym prosto - wszystko było jasne - Kolega pomykał Ducati - blachy DKL
WŁOSZCZYZNA RZĄDZI !!!!!![]()
widziany alfaholik w srebrnej 156 na tablicach DSR, odmachane obustronnie, odcinek Środa Śląska - Wrocław.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
a oczywiscie ze ladniekobiete musialem wyrzucic z auta
zaloze czerwone felgi to sobie przypomnisz
![]()