U mnie o dziwo 165 tyś km nakulane i maska bez odprysków. Jedynie łączenie progu pod przednimi drzwiami ma spore ubytki lakieru i wewnętrzne części błotników, poza tym jest ok jak na 10letnie auto![]()
U mnie o dziwo 165 tyś km nakulane i maska bez odprysków. Jedynie łączenie progu pod przednimi drzwiami ma spore ubytki lakieru i wewnętrzne części błotników, poza tym jest ok jak na 10letnie auto![]()
u mnie też też było mnóstwo odprysków... dopiero jak rowerzysta wpadł mi na maskę i porysował; ogarnąłem się w sobie i odnowiłem cały przódteraz jest baja
![]()
U mnie było tak jak u was. Odpryski itd. Ale teraz chucham i dmucham bo cała Alfa była malowana![]()
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Moja miała już kilka rysek od myjni (1 mycie!!!). Ponadto większa blizna będąca pamiątką wizyty na parkingu pod centrum handlowym. Dziś zostało to ładnie wypolerowane i nałożyłem wosk ochronny. Wygląda ładniej i jest zupełnie inny połysk. Na jesień planuję przejchać się dobry cleanerem aby zabezpieczyć lakier przed zimą.