po kolizji ubezpieczyciel mi wycenil autko na 2000 zl wartosc rynkowa nie wiedzialem ze tak szybko spadly na wartosci98 r nie bity nigdy test lakieru wszedzie 2,0 nie oplaca sie robic
![]()
po kolizji ubezpieczyciel mi wycenil autko na 2000 zl wartosc rynkowa nie wiedzialem ze tak szybko spadly na wartosci98 r nie bity nigdy test lakieru wszedzie 2,0 nie oplaca sie robic
![]()
a takie pytanko przy odpalaniu na benzynie chodzi mi na wszystkich garach a jak się przelączy na gaz to chodzi nie na wszystkich dopiero jak go przeciagne przejade troche wchodzi na wszystkie co to za problem ?
A gniazda wtryskiwaczy wklejone???Może być kwestia dysz wtryskiwaczy,może być problem zapłonu,problem elektryczny.....
pozdrawiam
wklejonea co to nawet by mialo za znaczenie jak w pewnym momencie zaskuje na wszystkie, jak by byla wina wtryskiwaczy to by caly czas nie chodzil na wszystkich garach dobrze mysle ? bardziej mysle ze moze własnie zaplon ale na benzynie jest wszystko ok a takie inne pytanie tą moja instalacje da sie odpalac awaryjnie na gazie ? jak tak to jak ;D
Ostatnio edytowane przez gombej ; 02-05-2012 o 22:57
Nie pisałem o wtryskach tylko o ich gniazdach i dyszach, a to ma zanczenie i to duże na pracę silnika.
---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:41 ----------
W przypadku instalacji LPi termostat i niedogrzanie silnika nie rzutuje w żaden istotny sposób na pracę instalacji gazowej.
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:43 ----------
Jeżeli chodzi o LPi nie da się jej odpalić "awaryjnie" - musi być benzyna i koniec.Więc lepiej mieć zawsze paliwo w zbiorniku.
pozdrawiam
A co tu gdybać.
Napisz coś o tej instalacji.
Przebieg itd.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
chyba wina gazu chociaz tankowalem na bp duzym aktualnie teraz nic sie nie dzieje tylko na tym gazie co tam tankowalem auto sie tak zachowywalo