Witam.
Mam taki problem zwiazny z tym ze jak odpale auto to w silniku slychac takie jak by bąbelki ? Dziwny odglos i nie wiem z kad w sumie dochodzi. Słychac jak by ktos puszczal takie bąbelki ? Miał ktos z tym doczynienia ?
Witam.
Mam taki problem zwiazny z tym ze jak odpale auto to w silniku slychac takie jak by bąbelki ? Dziwny odglos i nie wiem z kad w sumie dochodzi. Słychac jak by ktos puszczal takie bąbelki ? Miał ktos z tym doczynienia ?
Ja mam często takie odgłosy jak puszczam bąki![]()
AR 164 3.0 V6 Super 200 KM 1995 http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...12v_super.html - ciągle w odbudowie
AR 156 2.5 V6 - sprzedam części
AR 164 3.0 V6 - sprzedam części
W silniku to znaczy gdzie? Słychać z kabiny? Czy pod maską? Możesz to jakoś nagrać?
Andy, ja też, ale tylko w wannie ;P
Jak nie napiszesz skąd to dobiega to nawet wróżka Ci nie pomoże. Skup się trochę i postaraj się odseparować jakieś powiązania. Przy jakiej temperaturze, skąd, przy przy skręcaniu, hamowaniu, puszczaniu gazu, wciskaniu gazu. Jaka jest powtarzalność, z czym ma związek.
Kolega oMULEc napisał dlaczegotak jest. Jedyno co w silniku może puszczać bąbelki to zapowietrzony układ chłodniczy nie majsterkowałeś nic przy nim. Przy zbiorniczku i lewy górny w chłodnicy czytaj odpowietrzniki. Ale się uśmiałem zaje.... post))))))))
To jak mam go odpowietrzyc ?
Czytaj w dziale zrób to sam, jest tam bardzo ładnie opisane chyba nawet ze zdjęciami o ile dobrze pamiętam.