Hans Ty .... ja wkońcu przyjeżdżam i planuje byc nawet na 20, a Ciebie nie będzie, cóż obejdzie się![]()
haha spokoi![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Mnie jednak nie będzie.. Nie wyrobię dzisiaj :/
Bocian, jak możesz to proszę Cię ładnie - odłóż dla mnie te zapaszki na zaś. Może byda za tydzień...
Pozdro!
Dzięki za użyczenie kompa i kabelka![]()
Bocik, za dwa tygodnie ty stawiasz![]()
No problem. Kto z ników jeszcze był bo nie pytałem?
No właśnie P4 zwiałeś na tą kreskę i już nie wróciłeś, a ja nie mam numeru do Ciebie więc nie miałem sie jak odezwać. I właśnie P4 nie za dwa tygodnie tylko za Tydzień, wiem, wiem po 22. A za dwa tygoddnie to zapraszam do Piekar Śląskichtam możecie mnie odwiedzić
![]()
Ostatnio edytowane przez bocik ; 11-05-2012 o 07:10
Ok wróciłem z pracy część II
Wracało się do pracy bardzo fajnie bo spotkałem Venom'a któremu deptałem po piętach ale musiałem niestety zjechać i nie mogliśmy się dłużej pobawić, Pozdrawiam!
Zieje Ci to ogniem-dymem jak szalone![]()
a mnie się chyba wtryski przeczyściły w końcu bo bella jeździ lepiej niż Kunie wskazują![]()
Ostatnio edytowane przez Izane ; 11-05-2012 o 01:36
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
niestety nieudało mi sie dotrzeć do Was za bardzo zmachany byłemtakże do następnego
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)