witam
ponieważ ja to zacząłem wiec i ja zakończę
zatem mówię
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
oddaje głos do studia.
witam
ponieważ ja to zacząłem wiec i ja zakończę
zatem mówię
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA
oddaje głos do studia.
Stać Cię na 147 a nie stać Cię na program?Nie rozśmieszj mnie
Zresztą jest wersja demo i można praktycznie robić w niej to samo co w płatnej.
Nie
Przecież kolega zapłacił a Tobie pożyczył po kolezeńsku
Rozsiewasz kłamstwa bo sprzedawca płaci podatki i mało tego jest sponsorem naszych zlotów.
Także zastanów się co pleciesz!
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Przeczytaj jeszcze raz ten post bo chyba się nie rozumiemy - nie mam nic do dystrybutora tego oprogramowania, który działa legalnie - chodziło mi o ludzi którzy kupią sobie taki program a potem za te "pare złotych" robią "diagnostykę po koleżeńsku". Wtedy na ich działalności tracą mechanicy, których usługi są wtedy o wiele droższe niż takiego Karola czy Mariana co kupił kabel do netbooka i FES'a za 260zł. Jeśli chcesz sobie skasować błąd od poduszki, albo sprawdzić przepływomierz - idealnie nadaje się do tego wersja demo, którą autor udostępnił (jak to demo) za darmo. Jeśli chcesz kupić sobie pełną wersje ot tak bo chcesz to sobie kup.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Prawo_autorskie , a później http://pl.wikipedia.org/wiki/Dozwolony_u%C5%BCytek
Na Forum Kartonowym wałkujemy ten problem względem modeli kartonowych, możesz sobie robić kopie pod warunkiem posiadania oryginału.
Wracając do oprogramowania, tutaj jest bardziej złożony temat. Jeżeli co niektórzy nie nazywają tego złodziejstwem... to powołując się na nich, pojadę sobie na stację... zatankuję do pełna i odjadę. Ceny paliw to normalnie złodziejstwo, więc z czystym sumieniem mogę sobie zatankować za darmo. W końcu już zapłaciłem za Alfę.![]()
Wszyscy mają pewnie po części racje - nie chciałem nikogo namawiać do niczego ani mówić, że należy kraść. Tylko napisałem na temat tego programu, gdyż zauważyłem, że konkretnie kolega OMEN pierwszy się odezwał i napisał "żeby nie być śmiesznym bo to przecież tylko 260 zł". Po co takie cwaniackie odzywki. Można napisać..słuchaj jest wersja demo tam wszystko zrobisz, jest darmowa. Albo ktoś z okolicy mógł zaoferować pomoc co dysponuje programem. A nie od razu głupie teksty. Pozdrawiam![]()
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Tylko wersja demo wam niewystarcza przeciez..
W odpowiednim temacie o FESie co chwile ktos pyta o cracki, witaminki. Niestac cie na pelna wersje to uzywaj dema.
Ja kupilem juz 2 licencje i nie zaluje, bo juz mi sie splacily na samochodach ktore mam w domu.. Jadac do ASO stracilbym wiele wiecej niz na te 2 licencje.
Podejscie typowego polaczka " po co mam placic jak moge miec za darmo ".
Mam nadzieje, ze ktos Was kiedys nauczy o co tu chodzi.
Ciekawe jak Ty bys sie czul gdyby ludzie woleli uzywac Twojego produktu na lewo niz kupowac oryginal.
50EU za program z roczną aktualizacją i max na 10 zmian sprzętu? żartujesz chyba![]()
Jak nie odpowiada kup sobie examinera na grube tysiace zl nikt Ci nie karze.
FES i tak jest bardzo tanim i dobrym toolsem