Strona 6 z 35 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 341

Temat: Polerowanie - Warszawa i okolice

Użytkownik Ogier Avatar MOKI
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    607

Domyślnie

No właśnie...
    Ja tam się nie spieszę...
    Wolę zrobić wolniej i dokładniej niech reklama idzie w świat
    Bo Odpierdzielić manianę to nie problem a później czytać negatywne opinie w necie ...

chickenos156
    Gość

Domyślnie

Panowie lata praktyki robią swoje.Ja robię to już 5 lat i może na początku zajmowało mi to 9h.Cena jest taka i tak brak klienta z forum,może mogłem dać większą cenę

---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:14 ----------

i nie odpierdalam maniany bo pracuję w ASO Alfa Romeo!!!!!!

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    607

Domyślnie

chickenos156 to jak ja ASO Alfa Romeo Lancia Fiat
    Też prawie 5 lat a i tak zajmuje mi to około 9h
    A co do ceny... Wolę taniej a więcej aut na jedno wyjdzie a do tego bonus bo reklama

chickenos156
    Gość

Domyślnie

Moki a w którym aso działasz???

---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:41 ----------

A może w tym samym co ja

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 17:46 ----------

Robię to poza godzinami pracy bądż wolne soboty

---------- Post added at 19:07 ---------- Previous post was at 18:53 ----------

Może lepiej się nie przekomarzać czy tam chwalić ani nie patrzeć na czas ile to komu zajmuje.Bo to niema sensu każdy ma swój styl.Ogłoszenia poszły na forum więc czekamy na chętnych tak naprawde to ważne że jest praca,ja na tą chwile jestem zarobiony na maxa,to jest ten czas na polerki i prania. znając live znajdzie się ktoś kto robi poler w 12h plus bonus praniereklama -bonus
    Ostatnio edytowane przez chickenos156 ; 05-05-2012 o 13:37

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    607

Domyślnie

Sorry ale wolę nie reklamować
    Nie chcę by póki co dowiedział się szef..
    Jeszcze chwilka i wyfrunę z ASO a wtedy będę mógł chwalić się gdzie nauczyłem się polerować
    Szczerze mówiąc do gościu który uczył mnie polerować oddaje swoje fury mi bo jak to on powiedział "Uczeń przegonił Nauczyciela"

booczeek
    Gość

Domyślnie

witam,
    wczoraj byłem u pana chickenos156 zostawiłem mu do polerki moją fiestę. zostawiłem ją o 15:30 i jakie było moje zdziwienie jak o 20:00 z minutami zadzwonił i z dumą powiedział, że gotowe, pomyślałem: albo geniusz i bardzo dobry majster albo ......
    niestety (dla mnie) sprawdził się czarny scenariusz, samochód wygląda tragicznie, nie zniknęły żadne ryski, nawet wydaje mi się że jest ich więcej, zostawił wszędzie białe kropki (jakaś pasta), jakiś pył w zakamarkach i widać było zacieki (pewnie po myciu).
    jednym słowem NIE POLECAM !!!
    za te 200pln lepiej pójść na wódkę a samochód umyć i zawoskować - efekt będzie taki sam...........

Użytkownik Rowerzysta Avatar GhostRider
    Mieszka w
    WPI
    Auto
    ....

Domyślnie

Wiadomo bylo odrazu.... Tanie mieso to psy jedza

---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:28 ----------

Mialem jechac na pranie tapicerki , ale teraz sobie daruje , boje sie ze mi tkanina zejdzie
    Serwis Samochodów Włoskich Mr.Alfa
    ALFA ROMEO LANCIA FIAT ABARTH MASERATI FERRARI
    TEL.515-428-547
    Rembertów ul.Górna 1 05-555 Tarczyn

https://serwis-samochodowy-mralfa.business.site/

https://www.facebook.com/profile.php?id=61550785227458

booczeek
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał booczeek Zobacz post
    witam,
    wczoraj byłem u pana chickenos156 zostawiłem mu do polerki moją fiestę. zostawiłem ją o 15:30 i jakie było moje zdziwienie jak o 20:00 z minutami zadzwonił i z dumą powiedział, że gotowe, pomyślałem: albo geniusz i bardzo dobry majster albo ......
    niestety (dla mnie) sprawdził się czarny scenariusz, samochód wygląda tragicznie, nie zniknęły żadne ryski, nawet wydaje mi się że jest ich więcej, zostawił wszędzie białe kropki (jakaś pasta), jakiś pył w zakamarkach i widać było zacieki (pewnie po myciu).
    jednym słowem NIE POLECAM !!!
    za te 200pln lepiej pójść na wódkę a samochód umyć i zawoskować - efekt będzie taki sam...........

może podjadę do MOKI - niech oceni jego pracę i wyceni za ile On zrobi, wtedy będzie porównanie jakości pracy

Użytkownik Romeo Avatar redek83
    Mieszka w
    Raszyn
    Auto
    Inny

Domyślnie

A taka Hameryka miała być
    STOP CIOTOM DROGOWYM
    Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
    Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    607

Domyślnie

Zapraszam.
    Ja wczoraj kończyłem Mazdę CX 7 (we wtorek po godzinach pracy w serwisie który zatrudnia mnie na co dzień zacząłem a wczoraj skończyłem w sumie zajęło mi to około 7-8 godzin.) Auto było oglądane przez właściciela (SztukaLakietowania.pl) Prosiłem by zadzwonił do mnie dziś bo wczoraj było już ciemno i nie było widać jaki jest tak na prawdę efekt.
    Zadzwonił i był zadowolony powiedział że już klarują się kolejne auta dla mnie.
    A na Facebooku możecie zobaczyć kilka z moich prac (przepraszam że nie mam zdjęć o super jakości jak np. ShineFactory czy inne firmy ale nie mam po prostu czasu bawić się programami które te zdjęcia upiększą..) Na FB znajdziecie mnie jako MOKI GARAGE

Pozdrawiam