Spoko, poki co nie zakladam nowego tematu bo sam nei wiem jak z kursami mi wyjdzie![]()
Spoko, poki co nie zakladam nowego tematu bo sam nei wiem jak z kursami mi wyjdzie![]()
Czy któryś z Panów z Leszna lub okolic na program do Alfy, lub tez ma kompa i zna się trochę na tym... Chodzi mi o przejrzenie błędów w mojej Alfince...czy tak owe są a jeśli są to czy idzie wykasować...
Oczywiście nie za darmo...
Proszę o PW jakby co
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!
Mam owego mechanika - byłego pracownika leszczyńskiego lemacaru, jesli chcesz namiary to daj znac
Siema, moze ktos z Was wie gdzie przeniesiono salon Alfy w Lesznie? Był na ul. Okrężnej, a teraz?? Pozdrawiam!![]()
nie ma już salonu Alfy w Lesznie !!! Najbliższy w Poznaniu
W Lesznie masz teraz tylko sprzedaż części oryginalnych w budynku Lespinu jak do Galerii od ronda śmigasz
oj oj kolega gazet nie czyta... była informacja...
szkoda wiem wiem... lubiłem przejeżdzać zawsze koło Lemacaru i się ponapalać![]()
Pochwale się leszczyniakom... sprzedałem Alutke, czas zacząć poszukiwania nowej
pytanie do kolegów z Leszna i okolic... Czy któryś z Was ma może tester, miernik jak kto woli do mierzenia lakieru...
Najprawdopodobniej będę szukał kolejnej w DE i chodzi mi po prostu o użyczenie na 1 dzień jak już będę wyjeżdzał...oczywiście nie za darmo...
Ma ktos z Was?
Na tablicy dosc dlugo wisi ogloszenie z miernikiem, nigdy nie korzystalem ale moze warto zadzwonic, jesli nikt z alfistow nie ma
http://tablica.pl/oferta/miernik-gru...ec89;r:1;s:114