U mnie tak samo czekam już trochę na towar i nic.. pisałem wiadomości na pw.. 0 odp.... proszę o jakiś kontakt czy przesyłka została chociaż wysłana..
U mnie tak samo czekam już trochę na towar i nic.. pisałem wiadomości na pw.. 0 odp.... proszę o jakiś kontakt czy przesyłka została chociaż wysłana..
Witam,
próbowałem dzisiaj odkręcić logo na przedniej masce , na początku śruba nie chciała puścić ale puściła , tyle że się
kręci wkoło i nie wykręca się.
Jak jest wykonane mocowanie w tym logo , czy jest jakaś nakrętka zatopiona z tyłu , może zerwał się gwint i dlatego się
kręci a nie wykręca.Chciałem sobie to logo zdemontować i wkleić zakupione na giełdzie w Gliwicach. Koszt jednej sztuki 8PLN ,
średnica 75mm.
tutaj powinno byc wszystko na ten temathttp://www.forum.alfaholicy.org/zrob...sce_156_a.html
o co k'mon???
W Alfie 147 jest inaczej , logo jest przymocowane do maski a nie grila.
Nie chciałbym go zniszczyć przy demontażu.
potrzebuje 2szt na przód do 156 przed liftem. Podaj dane do przelewu na pw
Potrzebuję na przód i tył do mojej 156. Daj dane do przelewu.
witam potrzebuje 2szt (przod - tyl) do 156 przed FL
i 2 szt ( przod-tyl) do 156 po FL
takze prosze o dane do przelewu i cene
cos nie moge sie na te dane do przelewu doczekac kolega wiertlo chyba olewa sprawe![]()
o co k'mon???
Obiecany WTOREK mija A TU ZERO.I już bez tłumaczeń Twioch i kolegów z forum.ŻENADA,TO NAPISZ że po zapłacie czeka się 15 dni i więcej a od zamówienia miesiąc z niewiadomą .Pozdrawiam Cię w tym biznesie.DZIĘKI.
Dzisiaj znów ZERO przesyłki![]()