Ja też otrzymałem ,bardzo dziękuję.
Ja też otrzymałem ,bardzo dziękuję.
Dostałem zmieniarkę, montaż w 156 banalny, sama zmieniarka w schowku. Ruszyła od strzału, wszystko super.
Cuoreventi - dziękuję Ci bardzo za wysiłek jaki w to włożyłeś, to musiała być spora praca. Jesteś super!!! Masz browar w Łodzi - lodowaty![]()
Chlip, chlip, a ja bez takiego sprzętu jestem![]()
A ja polecam zamiast zmieniarki tablet modecoma freeway tab 7.0. Ma wbudowany transmiter fm, który daje radę i jest moim zdaniem porównywalny ze zmieniarka (słyszę różnice, ale prócz mnie niewiele osób). Plusem jest duża nawigacja, system android, a zatem filmy, internet, gry, aplikacje. Cena? 500 akceptowalna jak na navi. Komplet ładowarek, uchwyt na szybę - polecam
Sent from my MW01 using Tapatalk
Stary, ale to przecież jest zupełnie inny sprzęt. Jakbym chciał tablet to bym zamówił tabletZmieniarka jest bez ładowarki, bez Androida, bez gier, bez niczego. Za to nie wisi na szybie, odtwarza MP3 lepiej niż transmitter, i UWAGA!!! Sterowanie z kierownicy działa, kumasz bracie?
Koniec OT.
Wszystko fajnie - tylko że tablet to słaba alternatywa. Gdyby napisał, żeby kupić kabelek z wyjściem audio i podłączyć do niego odtwarzacz MP3 to bym zrozumiał. No ale 7" tablet na szybie pasuje do wnętrza mniej więcej jak świni chomąto.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Panowie. Najlepszym podziękowaniem będzie kliknięcie guziczka: "Thank for this post".
Zauważyłem, że nasze zmieniareczki mają dodatkową "ukrytą" funkcję
Mogą służyć, jako ładowarka telefonu, poprzez USB (prąd w zapalniczce znika po wyłączneniu stacyjki, a na zmieniarce jest ciągle - więc wystarczy kabelek od telefonu i można podładować w zaparkowanym samochodzie).
Wczoraj z samego rana przyszła. Jutro montaż. Wielkie dzięki.
Do mnie też już wczoraj dotarło, wielkie dzięki, z Bose gra świetnie.