Jakie polecacie w Sz-nie trasy, gdzie by można pojeździć żeby wyczuć nowe autko? Zeby były kręte ale w miare szerokie, żeby był jakiś margines błędu jak przeszarżujemy?8)))
Jakie polecacie w Sz-nie trasy, gdzie by można pojeździć żeby wyczuć nowe autko? Zeby były kręte ale w miare szerokie, żeby był jakiś margines błędu jak przeszarżujemy?8)))
Może ja sprecyzuję pytanie Rosiczki.
Chodzi mu o najzwyklejszą 4-pasmową autostradę...
Trasa Zamkowa. tam spokojnie można 130km/h śmigać![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
<zły>
Rosik według mnie to na autostradzie od Kołbaskowa do Radziszewa![]()
![]()
Tam Kubas testował,lecieliśmy 220 km/h :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale to już zależy od Ciebie,tylko nie wybieraj znów trasy zamkowej
![]()
![]()
Słuszna uwaga KUCYK :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ale Rosikowi nie chodzi o sprawdzanie szybkosci tylko bardziej o sprawdzenie auta jak sie zachowuje na drodze przy danych prędkosciach...czyli jak sie trzyma drogi jak reaguje na nasze polskie drogi itp...![]()
Najlepszym rozwiązaniem jak dla mnie to Chociwel bo duzo miejsca i najblizej... jakies oponki i rura :twisted:
Rosik ul. Miodowa w kierunku Głębokiego, teraz po poszerzeniu przyjemnie się śmiga... :wink: Do bicia rekordów prędkości dróżka na Stargard Szcz... :wink:
Adamo, Miodową już wczoraj zaliczyłem :twisted: :twisted: :twisted: Jest idealna, tylko te barierki... :roll:
Na chociwel też muszę się przejechać![]()
Zjeżdzając w podjuchach z autustrady na wioski w kierunku pyrzyc tam barierek niema więc nie będziesz się musiał martwić że na jakiejś utkwisz, a marginesem błędu będzie co najwyżej rów lub drzewo no i może jakaś dziura tylko trzeba uważać bo na wiochach często lubią się ustawić niebiescy z suszarką a wtedy :|?: PLN mogą się posypać