jak kupowales na FMIC laczniki trzeba bylo u nich domowic obejmy za 4.5zl szt sa dwa razy takie szerokie jak ori
Racja, ale zamawiałem w pośpiechu i nie zwróciłem uwagi, teraz szukam jakiejś alternatywy![]()
obejmy są super właśnie zamówiłem tylko trzeba zwrócić uwagę na średnice rura 54 + grubość ścianek łącznika 5.5mm razem 65 obejma 64 - 67 powinna pasować
- - - Updated - - -
i jeszcze jedno u siebie w mieście nie znalazłem o takiej średnicy tylko w FMIC
Kurcze Panowie niech ktoś mądry napisze jakie są potrzebne złączki do 156 JTD115 - góra i dół - czy potrzebne są jakieś zwężki ? Chciałbym zamówić zestaw i wziąć się do pracy... POMOCY!!!
Potrzebuje wiedzieć jaka średnia na turbo, jaka na wejście IC, jaka na wyjście IC i jaka na kolektor. Może ktoś z Was kupował już do JTD115 ?
pzdr
Ja brałem Łączniki silikonowe 54mm kupiłem 4szt. z wstępnych przymiarek powinny byc OK , ale dam ci znac na 100% za tydzień jak wszystko zamontuje na samochodzie.
decyzja zapadła, nie będe szukał dalej na fmic.pl kupie też obejmy 5zł dużo i nie dużo...
"Zakres stosowania 64-67mm (w praktyce +1mm w każdą stronę)Służą do skręcania łączników silikonowych o średnicy montażowej 54-57mm "
Ostatnio edytowane przez Grzegorz147 ; 02-06-2012 o 18:26
Witam, czy są jeszcze dostępne rurki do 147 16v 140km góra, dół. Jaka jest cena?, łączniki również dostane?
Sory ciężko przebrnąć przez 21 stron tematu.
130 za sztuke,narazie mam tylko dol ,gora troche pozniej,czekam na towar,u mnie lacznikow nie kupisz![]()
mi pan z FMIC polecil obejmy 60-63 i tez pasuja a sa o 50gr tansze
Załącznik 58004Załącznik 58005Załącznik 58006