Dziwne zestawienie, szara skóra z czrnymi dywanami. To na fotelu kierowcy to już pęknięcia czy bród?
Dziwne zestawienie, szara skóra z czrnymi dywanami. To na fotelu kierowcy to już pęknięcia czy bród?
te skóry były dokupione zamiast czarnych foteli z materiału. A teraz kupiłem czarną skóre jaka powinna być a te chce sprzedać.. małe pękniecia takie juz kupilem 3 lata temu mnie to nie przeszkadzało ale wiadomo, dlatego jak pisałem przód jest troche do odnowienia.
skóra i tylko skóra, mam już którąś furmankę ze skórzaną tapicerką i począwszy od 206 przez jaguara, st 220, i nie ma nic lepszego do siedzenia, opowiadania na temat wyższości weluru nad skóra opowiadają ludzie którzy nie mieli skórzanej tapicerki . Alfa bez skóry wygląda dość biednie i wymiana tapicerki na skórzana poprawi Ci nie tylko wygląd Belli ale też poprawi humor .
Nie przesadzaj.... czarnej bym w życiu drugi raz nie chciał. Ale czerwona w pugu już jest bdb a jasna alfie będzie![]()
Mialem dwa lata welur w 156. Teraz drugi rok mam skore.
Ja sie latem nie kleje, nie poce na skorze wcale. Przeciez caly czas sie jedzie
na klimie. Poza tym skora sie szybciej chlodzi od klimy. Welur caly czas grzeje.
Natomiast w zimie skorka zimna, mam bez ogrzewania. Mi nie przeszkadza, ale
zona narzeka
Zdecydowanie wole skore.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
Zimą skóra jest tylko chłodna przy pierwszym kontakcie, bardzo szybko od tyłka się nagrzewa, więc nie jest źle. W 406 Coupe miałem czarną skórę i dawałem bez problemów radę latem.
dlatego najpiękniej jest miec grzane tyłki
Moja cwaniara BY LITROWY 3.0v6SW QTRONIC http://www.youtube.com/watch?v=hJHuK...ature=youtu.be
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/70296-litrowe_ar156sw_2_5v6_q.html
...ale używać tego wynalazku z rozsądkiem, bo można nabawić się bezpłodności (jajka nie lubią ciepła)
Może też dlatego rzadko tego używałem w 406. Teraz też mam podgrzewanie, ale najpierw muszę je naprawić![]()
na skórze pocisz się tylko bez klimy a tak to bez problemu, walory estetyczne wiadome, ładny welur też jest ok ale do 166 niestety nie pasuje wg mnie tak jak pewne wzory felg
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA
No tutaj się zgodze, że w 166 musi być skóra i nie ma bata , co do felg też prawda , te 16 calowe są zbyt emeryckie. Mam niedaleko szrociaża wiec raczej u niego kupie biorac pod uwage koszta transportu... Czy wentylowana sóra wystepowala po fl , czy przed również?
[C