przed również ,tylko to jest po prostu perforowana a nie wentylowana skóra
przed również ,tylko to jest po prostu perforowana a nie wentylowana skóra
Miałem welur, włożyłem skórę i teraz nie wyobrażam sobie tego auta ze zwykłymi szmatami.
" - elegancka pomiędzy sportowymi
- sportowa pomiędzy eleganckimi
- fascynująca piękność w segmencie E"
jarek zgadza się chodziło mi o tą dziurkowaną. Ty miales zdaje sie czarną dokladana w tej szarej 166 ? A w tej po FL masz tą perforowaną czy zwykłą? Jeśli tak to zauważyłes jakąś różnicę?
[C
na obecnej (perforowanej)nie pocę się nawet kiedy jest ciepło a nie włączę klimy,plus w obecnej działa mi ogrzewanie tyłków,więc zimą nie ma żadnego problemu.Ale tak jak pisali koledzy używanie klimatyzacji rozwiązuje problem całkowicie.
Wkładaj Masa skórę i będziesz zadowolony,tylko szukaj naprawdę zadbanej,bo nie ma nic bardziej paskudnego niż brudna/zniszczona skóra.
Ja mam czarna skore MOMO,wyczyscilem ja pieknie zasmarowalem mleczkiem i jest pieknieWyglad cieszyoko a w zime tylek mi nie marznie podrawiam
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
a czym rózni sie MOMO od nie-MOMO?
Z tego co wiem to wszystkie były momo (logo na boku)
Masa wkładaj skórę ja Ci mówię jest rewelacyjna różnica. Nie ma mowy o poceniu, zimą stołki są grzane no i ten wygląd![]()
Wlasnie znajomy ma do sprzedania myszate wentylowane ale niestety bez grzania.... Mam pecha.....
Darus no nie widze żadnej innej opcji, tylko chwilowo funduszy mało , ale szara w pełnej ele musi być bo auto a w szczególności AR musi mieć skóre. W dodatku 3 kilometry ode mnie jest kolo co o dziwo rozbiera alfy na czesci...No ale te 700 trzeba liczyc...W sumie to welurek jest ok tylko taki dziadkowy podobnie jak alu 16 seryjne... Na nie też przyjdzie czas...
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 14-06-2012 o 14:50
[C