cholera już 8 miesięcy jeżdzę i nie mogę uruchomić tego kompa.sprawdzałem tą całą manetkę,kabelki i nic.moze jakiś przekaźnik też jest gdzies??? ktoś poradzi?
Kolego SET przycisk ma swoje przewody, które idą bezpośrednio do Infocenter. Najczęściej uszkadza się przycisk bądź przewód w manetce.
Sprawdź tak:
- ściągnij osłonę kolumny, po prawej strone od dołu jest złącze 2 pinowe od SET
- wyciągnij wtyczkę i weź drucik i zwieraj piny
Jeżeli zacznie działać to już wiesz gdzie jest winowajca. Jeżeli nadal nic to wyciągaj infocenter.
Wysłane z mojego GT-I9000
a jak wygląda ten infocenter?
Jaja sobie robisz?!?
Jeśli nie to poczytaj najpierw instrukcję.
Moja Bella
Kur...........a elektrykiem nie jestem wiec o Ch..j Ci chodzi jeden z drugim??? jakbym miał instrukcje to bym tu nie pisał!!!! specjalisci sie ku.wa znaleźli...całe życie zapierd...lam w budowlance wiec skończci pierd...lić jak nie macie zamiaru pomóc..... ale się wkur...iłem![]()
Biedaku zapracowany , instrukcja jest w przyklejonych wątkach drugi temat lub bez trudu wy-klikasz w necie.
A cobyś nie musiał za bardzo zap......ać to ci ze swojej leżanki zapodam.
http://www.forum.alfaholicy.org/156/...meo_156_a.html
Moja Bella
Infocenter to ta budka na srodku deski ( wysiwetlacz pomiedzy nawiewami)![]()
dziękuję ześ poświecił czas ale to juz przestudiowałem...niestety połowa linków nie działa a druga połowa jest niezrozumiała...
a to,ze jakiś kabelek mogł sie przerwać,bądź przycisk uszkodzić napisał mi to kolega parę miesiecy temu za co jestem mu wdzieczny.niestety nie jest to kabelek ani przycisk dlatego szukam odpowiedzi u użytkowników znających lub posiadających wiedzę o problemie zamieszczonym w temacie... i daruj sobie te sarkastyczne wypowiedzi,bo w niczym mi nie pomagaja...
- - - Updated - - -
nie wpadłbym ,ze to się tak nazywa...dla mnie to po prostu wyświetlacz.dzieki...przynajmniej jeden wyrozumiałyciekawe czy jeśli to ten infocenter to co mogło sie tam "spsuc" chyba bede musiał rozebrać(to jeszcze potrafię
)