No to zostaw popychacze w spokoju kolego bo do roboty masz wariator,jak jest przy zapalaniu?jest kilka sekund stukania?
No to zostaw popychacze w spokoju kolego bo do roboty masz wariator,jak jest przy zapalaniu?jest kilka sekund stukania?
Popychacze wymienił.
No to przepraszam moze nie doczytalem,zawsze to komplet nowych choc szkoda kasy jak nie potrzeba...
Wariator 100%
Kolego darek2116 napewno nie jest to wariator poniewarz ten glos stukania jest dluzszy niz wariator ... auto po odpaleniu caly czasz chodzi tak samo wiec odpada wariator a odglosy dochodza od strony kierowcy
A wiesz mniej wiecej ile juz ten wariator ma zrobione kilometrów?
wiadomo że po filmach to 100% nie mozna być pewnym ale jakoś moje ucho tak odbiera jakby wariator pracował głośnawo i szumi coś z osprzętu
szkoda że tak daleko mieszkasz bo można byłoby to na żywo posłuchać albo jeszcze spróbuj nagrać film gdzie ktoś może ci pogazować delikatnie do 3 tys
zgodze sie z tym co napisales ale przecierz wariator piszczy tylko na samym poczatku jak odpali sie auto a ten dzwiek jest caly czas
ja coś czuje (w głębi ducha) że mechanior spaprał robotę.
Wariator nie piszczy tylko klekota,poza tym jak jest juz troche wyeksploatowany to slychac go tak "gardłowo"
mam troche ich za soba i dlatego tak mi sie nasuwa,ten piskliwy głos to albo jakas rolka albo lozysko gdzies na alternatorze czy jeszcze gdzies tam
Poza tym widze ze 2.0 czyli do rozrządu powinno zaliczyc sie jeszcze cos takiego jak pasek i napinacz wałków wyrównoważających
także możliwości jest kilka...
jaki masz wogole przebieg?