Dobra, już spokój. Zrobicie sobie po rysie na drzwiach od auta i rozładujecie napięcie![]()
Dobra, już spokój. Zrobicie sobie po rysie na drzwiach od auta i rozładujecie napięcie![]()
Może i jestem złośliwą , ale nie mam w zwyczaju rysować i obklejać ludziom aut, jak poniektórzy (drażliwy temat po ostatniej sobocie ).
A co do kwestii zlotu, to Sławku z mojej strony nie istnieje pojęcie "nagle" ponieważ sprawę traktuję bardzo poważnie, zapraszając ludzi chcę by wszystko zagrało jak należy. I o ile pamiętam temat- kiedy na ośrodku mają pojawić się ekipy- był już uzgadniany i chciałam to dograć do końca, ale poczułeś się urażony faktem, że ktoś inny będzie wtrącał się w sprawy którymi Ty się zająłeś. Poza tym jak chciałam się spotkać w ten weekend, usłyszałam pytanie :"po co?", a teraz na ogólnym zadajesz mi dziwne pytania jakbyś nie miał na mnie namiarów prywatnie.
Ostatnio edytowane przez hannah ; 12-06-2012 o 14:34
Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !
Się poczeka nie ma cisnienia i godziny na którą mamy się tam pojwaić![]()
W sobotę nawet gdybym się z Wami spotkał to i tak bym tego pytania nie zadał bo go jeszcze nie było w ogóle.
W kwestii zadawania pytania na forum ogólnym to po prostu chciałem uniknąć sytuacji aby ktoś mi później pisał że ktoś inny coś gdzieś powiedział (np. moja żona, babcia, syn itp.).
Dobra chodźmy kibicować Czechom!!!!!! Do boju czesi!!! a później Polacy!!!!!!!!
Kibicować najlepiej i jednym i drugim w Naszej sytuacjico by remis był.
Alfaholicy to nie tylko pasjonaci motoryzacji, ale także ludzie, którym nie jest obojętny los innych. W związku z tym nawiązaliśmy współpracę z fundacją Dr Clown z Opola i na jej rzecz w trakcie zlotu przeprowadzimy zbiórkę zabawek edukacyjnych,puzzli,układanek, książeczek i artykułów plastycznych. Wszystkie one zostaną przekazane do opolskich szpitali i ośrodków, aby mali ludzie również mogli miło spędzić czas - tak jak my podczas zlotu! Więcej informacji o fundacji i jej podopiecznych znajdziecie tutaj: http://www.drclown.pl/index.php
Wiem ze się powtarzam,ale żebyśmy zle nie wyszli w oczach fundacji
I Ty Brutusie przeciwko mnie hmmm,ale ale ma byc jak się należy.
UWAGA!
Przypominam, że napoje z % jak i te bez % każdy przywozi sam.
Zapraszamy wszystkich chętnych, którzy chcą wziąć udział w zlocie bez noclegu, czekamy na Was rano pod skansenem- wszyscy mile widziani![]()
Włoskie auta nie sa po to aby po nich jezdzić, tylko po to aby je ujeżdżać !