Bywa i tak. Ale ja się nie denerwowałem - był długi weekend dlatego wyskrobałem temat tutaj ale o tym że on to poprawi wiedziałem od razu. Taki banał niby.
Bywa i tak. Ale ja się nie denerwowałem - był długi weekend dlatego wyskrobałem temat tutaj ale o tym że on to poprawi wiedziałem od razu. Taki banał niby.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Ja już eksploatacyjnie 3 razy wymieniałem filtry na komplet firmy UFI + olej Shell Helix Ultra Diesel 5w40. Zawsze od tego samego użytkownika na allegro.
koszt 90zł (filtr powietrza, paliwa i oleju).
Witam
Kupiłem komplet filtrów na allegro, i gość przysłał mi filtr paliwa firmy ALCO, nigdy nie słyszałem o tej firmie. Możecie napisać jakieś opinie czy jest ok, czy może nie warto ryzykować ?
Czy u was też tak odstaje obudowa filtra powietrza ? Czy mam poprostu źle założony albo zły rozmiar ?
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Kolego
U mnie jest dokładnie tak samo.
Pozdrawiam
Czy to jest widok z góry ???? jeżeli tak to ja tak nie mam, u mnie puszka jest domknięta.
Ostatnio edytowane przez SynapticXX ; 21-06-2012 o 13:15
Tak to jest widok z góry. Podejrzewam że filtr był brany "do GT" a nie po VINie i się o kilka mm nie mieści. Nikt przez dłuższy czas nie odpisywał więc szukałem przyczyny spadku osiągów. Po rozebraniu kolejny raz EGRu i przepustnicy, nowe uszczelki plus silikon auto odzyskało moc. Nawet jeździłem z odpiętym EGR i zafundowałem sobie MSFC czy jak mu tam na budzie ale trudno.
STOP CIOTOM DROGOWYM
Ja brałem filtr od forumowicza, również wysłałem vin więc nie podejrzewam aby był zły.