felgi już jakiś czas jeżdżą na alfie ale nie było czasu by zrobić zdjęcie....ale zapewne to nie koniec mody na alfaholizm
felgi już jakiś czas jeżdżą na alfie ale nie było czasu by zrobić zdjęcie....ale zapewne to nie koniec mody na alfaholizm
Kupiłeś Dare czy oryginały?
Ładnie się prezentują![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Felgi miodzio
W ogóle fajny egzemplarz GT.
Mógłbyś coś opisać o swoich modach w aucie (Od razu rzuciły mi się LED-y pod kierunkowskazami, ciekaw jestem jak to wygląda w nocy) ???
Najlepiej w wątku http://www.forum.alfaholicy.org/gt/7...relacje-9.html
są to Dare ale szczerz mówiąc jestem pozytywnie zaskoczony ich jakością, felgi bardzo lekkie (parę razy wpadłem już w jakieśdziursko nimi i zero jakiśpodbić)
jeśli chodzi o zmiany to wiele tu ich nie ma, zmienione zostało to co uważałem za stosowne czyli: zawieszenie gwintowane eibach pro street s, felgi 18" replika bbs lm, i jakieś małe kosmetyczne sprawy np. dyfuzor zderzaka tylnego oklejony folią carbonową, jakieś ledy??? nie jestem ich zwolennikiem więc nie wiem czemu one tam są(jeśli chodzi o ich świecenie to naprawdę mocno świecą są to power ledy philipsa ale i tak na nich nie jeżdżę:-))
No to pochwal się autem w dziale "Nasze Belle"
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Są to LED-y do jazdy dziennej.
Jeżeli dobrze są podłączone to powinny świecić od razu po włączeniu zapłonu i gasnąć tylko przy załączeniu świateł pozycyjnych lub mijania.
pewnie jakis german albo JDM![]()
..... powered by www.cinsoft.pl