DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
wlasnie o to chodzi .... Vossen sie kreci strasznie syto![]()
..... powered by www.cinsoft.pl
No pod tym względem napewno ogień, tylko chodziło mi bardziej o to że pewnie cenka też wypasiona, a wzory szału tak całkiem nie robiąNo jak chodzi o to że są "wklęsłe" to jest to super sprawa, racja, ale sam wzór w środku jest fajny, ale jak już mówiłem dość popularny
Ale żeby nie było, nie twierdzę że nie są fajne!
![]()
jak myslicie te pasujea???
http://imageshack.us/photo/my-images/403/alfadotz.jpg/
Bestersebek...kumpel ma je na Vectrze B i ci powiem ,że średnie...ale kwestia gustu jak wszystko...Na Alfie nawet lepiej to wygląda tyle,że jakby niżej było to może inaczej by to wyglądało ...
tak sie składa że otrzymałem w prezencie oponki 205/50r17 Bridgestone ładne nówki. i pytanko teraz dotychczas jezdziłem na standardach 15..czy jak się przerzucę na ten rozmiar nic nie będzie obcierać..? zawieszenie mam standardowe nie obniżone .z góry dzięki za odpowiedz.
Ostatnio edytowane przez moristkkf ; 27-06-2012 o 18:28
W kwestii samych 205/55 jeszcze na serii zawieszce- niema mowy o obcieraniu- to wąska opona jeszcze. Obcierać ci może na niej jak zle ET dobierzesz ale jak założysz alfowskie oryginały to spokojny sen...
no właśnie chcę Alfowskie felgi oryginały..pytanko tylko jakie dobrać ET żeby było ok..?
Standardowe ET felg AR do 147 i 156 to okolice 40. Jeśli przednie nadkola masz prawidłowo zamontowane to nic nie będzie Ci obcierało. U mnie przy takiej oponie i feldze 8" ET 35 lekko przytarło dlatego że trochę było odgięte.
Mi te felgi w ogóle się nie podobają bo jestem zwolennikiem prostych wzorów a ten jest mocno udziwniony.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]