Witajcie , powiem jedno zawsze bylo okej ale ja juz nie mam sily ... Wlozone tyle pieniedzy i dupa.
Okej chyba przeszla mi juz złosc bo stoi mi pod oknem kobieta o imieniu Alfa Romeo ktora powiedzialem ze nie sprzedam jej nigdy w zyciu i chyba predzej ja wywroce sie do góry nogami i pojde do piachu niz ja sprzedam PRZEZ NIA ! powiem wam dlaczego ona robi mi takie cyrki
Pojechalem do niemiec i wyslalem kumplowi ktory sie zajmuje na co dzien alfami zeby powymienial w niej podstawowe rzeczy , oleje, tarcze ,klocki filtry i mase innych podstawowych rzeczy , ok kupil wymienil jest malina , od poczatku mialem problem z ICSem ten z ktorym kupilem alfe byl tak zamulony ze sie nie dalo nic zrobic , kupilem 2 za 400 stowki z kodem !dobra juz zapomnialem ze wydalem na takie cos tyle ... , przyszedl zamontowalismy , no chodzi pieknie nie zacina sie jest idealny
ok jechalem we wtorek w gory wstalem rano wlaczam radio a tu jak by mnie piorun pierd... Komunikat Loading Loader , ooo mowie nie chyba jakis zart , odlaczylem akumulator zaskoczylo i tak co jakis czas wyskakuje te okienko i wiecie co siedze teraz i patrze za kolejnym ICSem , fajnie ze pracuje dobrze zarabiam ale niech moja Alfa niech nie mysli ze co miesiac bede wpierd.. w nia 4 tysiace na ogarniecie jej dupy. Chyba sie przyzwyczaila do nowych gadzetow i tak bedzie robic wredna włoska dziw... Ogolnie nie mysle juz o niej powiem wam szczerze ze nie pije alkoholu nic a nic pale tylko fajki ale dzis w mojej wsi jest jakies chamskie swieto dyszla i mam ochote sie uperd.. jakims dobrym tanim winem i chyba tak uczynie , Dziekuje wam za przeczytanie mojego listu (mam nadzieje ze nie pozegnalny) chce mi sie juz plakac i rzygac , nawet raz przyszledl mi do glowy glupi pomysl "sprzedac ja" ale nie moge nie potrafie jak patrze na nia to chyba bym zgrzeszyl jakby miala isc do innego wlasciciela ona ze mna ma dobrze dostaje tyle prezentow ze nie jedna dziewczyna chcialaby zostac "Alfa Romeo" Prosze Was forumowicze moi drodzy i kochani o pomoc psychiczna i fizyczna i cholera wie jeszcze jaka , co zrobic z tym icsem ? Bo ja juz pomalu pakuje sie do jakiegos dobrego psychiatryka ...