dokładnie przydało by się wyczyścić watek i zamknąć go .
dokładnie przydało by się wyczyścić watek i zamknąć go .
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
szczerze powiedziawszy miałem wczoraj napisać posta ze coś w przednim zawiasie zaczyna mi po ok.11tys km stukać (mam Fasta) , dzisiaj w robocie na podnośniku sprawdziłem to i co się okazało poluzowały się śruby nwm dlaczego , dokręciłem wszystko mocno (sprawdziłem czy mają luzy wahacze i najmniejszego nawet nie mają ) i teraz nawet nic nie stuknie , więc mam narazie ok.11tys km na nich i nie powiem jak przejadę drugie tyle przynajmniej ,za tą cene bd zadowolony , a jak zrobię 30 tys lub więcej to następnym razem też kupuje je u Damiana w sklepie .
Alfa Romeo - ...
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
U mnie na QAP'ach zrobione już 13000km (wymieniałem całość - 2 x góra, 2 x dół, łączniki). Do tej pory cisza. (raz poluzowały mi się nakrętki łączników i stukało, ale dokręciłem i znów jest cichutko; muszę chyba zastosować ten klej na gwinty przeciwko odkręcaniu)
To ja teraz coś napiszę od siebie , szukałem wahaczy dolnych do ar 147 , dzwonię do lokalnego sklepu co sprzedaję części do włoskich aut .Pytam jakiej firmy mają,.mówi qap . Spytałem się o Fast mówi że już tego badziewia nie sprzedaje, więcej reklamacji i problemów i powiedział że qap są lepsze.Mówił że zdarzają się reklamacje na wachacze qap ale nie tak często jak miał właśnie te Fast(y).