W sumie Artur podał tylko wzór i kolorystykę strony. Mniejsza o powitania i wstępy, przecież to wszystko da się zmienić, nawet jezeli komuś nie odpowiada. Artur tylko przedstawił szatę graficzną takiej strony
Tosz to nawet wstęp nie był, tylko prezentacja szablonu graficznego. Artur daj link do tej Twojej wcześniejszej stronki o Kawasaki jeżeli dobrze czytałem
eeee tamod pierwszych wrażeń jeszcze daleka droga do "otwarcia" takiego serwisu. Wiadomo, że poprawek jest masa od pierwotnego planu czy wizerunku
niezmiernie żadko zdaża się, ażeby strona/serwis internetowy wyglądał tak jak to sobie wstępnie autor zamyślił. Po prostu część pomysłów okazuję się awykonalna z racji wiedzy, bądź umiejętności oraz konsekwentnego ulepszania dobrego pomysłu. Na jakim serwerku to stanie na republice? rozumiem że w tym pakiecie darmowym? hmmmm calutkie 50 mb miejsca na stronkę że tak powiem dupy nie urywa....
Ostatnio edytowane przez OnanBarbarzynca ; 10-07-2012 o 21:16
Polonista się znalazł :p czy ten temat dotyczy mojej wiedzy ortograficznej? Dla ścisłości jeśli kogoś rażą moje błędy niech po prostu nie czyta.