Stary odcinek a tak poza tym to 159 z tego odcinka ZK była w ogłoszeniach na otomoto i nawet omawiana na forum i z tego co pamiętam wyszły jakieś kwiatki
blylo bylo.Cos tam wyszlo ale chyba poszla w koncu.Jakis rok conajmniej sie sprzedawala
159 byla jeszcze w tym odcinku
http://tvnplayer.pl/seriale-online/z...E157,3455.html
Ja teraz jestem właścicielem tej Alfy.![]()
Tylko cena w tym odcinku była wysoka za tą alfę było tam coś koło 56 tysięcy
Znam ten samochód od kiedy przekroczył naszą granicę i byłem świadkiem jego naprawy i uruchomienia. Mankamentem tego autka jest to, że wstawiliśmy pół silnika od nowszej wersji razem ze sterownikiem w którym jest info o przebiegu. Przez to na zegarach w tym momencie jest 150 tys km, a FES pokazuje niecałe 80 tyś. Przez nasza uczciwość nie kombinowaliliśmy z przekręceniem licznika i podczas każdego sprawdzania auta ten kwiatek wychodził, dodając jeszcze tępych serwisantów w serwisach fiata, których wiedza powala i wciskają kit każdemu, auto stało się niesprzedajne.
Ja nim jeżdżę od 3 miesięcy, bo musiałem sprzedać ukochaną BWM E38 (cudowne autko z silnikiem 3.5 V8, musiałem się go pozbyć bo po pierwsze kryzys paliwowy, a po drugie samochód miał przelatane 506 tyś km). Wrzuciłem dla świętego spokoju głowice i kolektor ssący po lifcie i autko śmiga idealnie, nawet spalanie spadło po kolejnym rozkręceniu silnika hehe. Mam nadzieje, ze Alfa przekona mnie do siebie, bo to moje pierwsze autko nie niemieckie.