moze ktos mi zerobic fotki w ktorym miejscu jest ten kbel od zminiarki i jak on wyglada![]()
a co do wymiany nawiiewu bede to sobie w serwisie fiata jak pozwola mi zrobic zdjecia to beda![]()
moze ktos mi zerobic fotki w ktorym miejscu jest ten kbel od zminiarki i jak on wyglada![]()
a co do wymiany nawiiewu bede to sobie w serwisie fiata jak pozwola mi zrobic zdjecia to beda![]()
Manio0017, Mam prośbę, gdzie są bezpieczniki od nawiewu , obecnie nie działa mi klima , bo jest rozszczelniona , czy to ma jakis związek z tym , że nawiew nie działa ?
"Manio0017, Mam prośbę, gdzie są bezpieczniki od nawiewu , obecnie nie działa mi klima , bo jest rozszczelniona , czy to ma jakis związek z tym , że nawiew nie działa ?"
no to tak bezpiczniki sa pod maska czarne wybrzuszenie koło wycieraczek (pod plastikiem)
co do nawiewu klima rozczelniona nie ma zadnego zwiazku powinna dziłac bez klimy sam nawiew
jesli chodzi o silnik ja nie rozczelniałem klimy nic nie robiłem wyciagnołęm go z kumplem mechanikim i nie rozbierajac przedniego kobbitu jak mowili w fiaci czy alfie weszłęm poprostu od strony maski znajduje sie on po stronie pasazera w rogu samym trzeba sie nagimnastykowac zeby to poodkrecac niezłe wyginane klucze ale idzie to zrobic duzo nerwów jest tam bardzo cioasno na co kolwiek sróby porzmieszczane w roznych dziwacznych trudnodostepnych miejscach (powowdzenia)zrobiłem do w 2 dni wtorek od 14 do 20 (i flaszka) i nastepnego dnia od 9 do 15 razem z rozżądem)
co do cen to serwis fiata w łomży powiedział trak :
3 dni roboty 1100 zł (i mowili moze sie prz4edłuzyc bo jak pourywaja klipsy jakeis to bede musili zamawiac itd koszt by sier zwiekszył to amatorzy) lepiej juz dac do alfy
serwis alfy w białymstoku :
2 dni roboty 1200 zł
wiec kupiłem silnik nawiewu na allegro kosztował mnie chyba 350 zł