Słyszałem Bose w Lybrze (sedan) i średnio to grało, w Mazdzie 6 to samo... Może koledze po prostu nie pasuje takie audio?
Słyszałem Bose w Lybrze (sedan) i średnio to grało, w Mazdzie 6 to samo... Może koledze po prostu nie pasuje takie audio?
Niech kolega się zapozna z instrukcją obsługi ICSa. A dopiero potem szuka usterki. DSP gra naprawdę dobrze. Jak nie jesteś melomanem to wręcz ekstra.
dobrze i przyzwoicie to już gra standardowy zestaw jesli jest wszystko ok w samym audio i drzwiach
grac, gra moze po prostu brak tego basu mi
ale nie o to chodzi, z utawieniami dam sobie rade, ale glosniki wogle nie dzialaja,niezaleznie co ustawie,
chyba rozpruje bagaznik i bede kabel po kabelku szukal. moze jakis bezpiecznik czy jak?
akurat wiem jak bosse gra, mialem lybre kombi i bylem bardzo zadowolony
u mnie też przestały grać te głośniki w półce, wkońcu się do nich dobrałem i okazało się że poodklejały się kabelki od membran. Głośniki oddałem do naprawy i teraz wszystko gra jak należy, także może u Ciebie stało się to samo.
Podpisuje się pod słowami jarka obiema nogamiJa nie mam DSP i seryjne głośniki i dzwięk jest wg mnie naprawdę niezły. Może kiedyś wsadze jakies fajne głośniki ale to nie jest sprawa pilna bo jak pisałem jest fajnie.
Panowie a jakbym zapodał głośniki w drzwi od auta z DSP- czy odczuł bym jakąś różnice w dzwięku? względem oczywiście seryjnych.
[C
rafal0717 powiedz jak sie do nich dostales, bo napewno nie jest to latwe.
masa seryjne głosniki są 18 W a z dsp 40 W. ICS bez wzmacniacza nie ruszy głośników haesa z dsp.
Witam,
mam uszkodzone głośniki w tylnej półce, w Alfie jest DSP ale głosniki mają zerwane przewody od membrany do konektora, macie namiar na kogoś kto to naprawi ? lub alternatywnie czy mogę włożyć tam inny głośnik - oryg są 2ohm, niestety 2ohm są nie do kupienia ...czy nic się nie stanie jeżeli zamontuję 4ohm ? jakie mogą być konsekwencje ?
Witam, ja korzystałem z tego opisu przy demontażu: http://www.forum.alfaholicy.org/zrob..._po_kroku.html