Pozdrawiam Kolegę Wicio zauważonego dziś rano w drodze do pracy i dla kierownika 166 FL na tablicach RMI mijanego koło Orlenu w Widełce.
Pozdrawiam Kolegę Wicio zauważonego dziś rano w drodze do pracy i dla kierownika 166 FL na tablicach RMI mijanego koło Orlenu w Widełce.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
Szara 166 widziana ok. 13:30 we Frampolu na tablicach LJA czyja??
Pozdro dla kierownika szarej 147 widzianej w piątek koło 11 przy urzędzie wojewódzkim w Rze
Ps troszke późno twoje powitanko zauważyłem ale akurat na 'spacerowiczki' się zagapiłem![]()
Psylo jechałeś dzisiaj od strony Nowego Świata w stronę centrum jakąś godzinkę temu?
i pozdrawiam czarną GT widzianą koło Sędziszowa 2x raz w stronę Ropczyc a drugi w stronę Rzeszowawydaje mi się, że rameczka była na RZ
![]()
Pozdrawiam 166 LLE ... widzianą dziś przed 7 rano na wylocie z Lublina na Włodawe - kolega bez ramek, ale pomachal a ja przyspalem i nie zdazylem
Pozatym pozdrawiam 146 jesli sie nie myle, to granatowa. Widziana na wylocie z Lublina w strone Rzeszowa około 15, kolega tez bez ramek, tez pomachal a ja oczywiscie musialem nie zdazycAle to wszystko dlatego, że najpierw sprawdzam czy są ramki, jak są to macham, jak niema, to podziwiam alfe
Oczywiście wczystkie inne alfy którym mrógałem też pozdrawiam, bylo tego sporo, ale jakos bez odezwu![]()
Pozdro dla alfisty spotkanego w Nisku nie daleko zajazdu pod jesionami po godzinie 16 ! Za wolno zareagowałem by mrugnąć światełkami (wesele).
możliwe, że to byłem ja bo okolo tej godziny tam byłem![]()
Jeżeli widziałeś zielonego Crosswagona to ja.
kto na rejtana stal dzis czarna 159 sedanem??Maciek a Ty ok.17:30 nie ciales w strone Ropczyc obwodnica Sedziszowa??