Spoko. To zależy od tego kiedy i o której. W przyszłym tygodniu nie mam zobowiązujących planów poza nie kończącą się budową domutak więc daj cynk. Ja często na forum zaglądam. Pracuję do 16 od pn do pi.
Spoko. To zależy od tego kiedy i o której. W przyszłym tygodniu nie mam zobowiązujących planów poza nie kończącą się budową domutak więc daj cynk. Ja często na forum zaglądam. Pracuję do 16 od pn do pi.
odezwę się napewno ale widzisz 16 to dość późno żeby wybrać się za poznań albo pod warszawę,bo ja nie z tych co po auto jadą tylko 30 km bo tak to ja alfę mogę kupować 5 lat a i tak nic nie kupię
jeszcze mi się przypomniało ,mianowicie czy wymiana rozrządu w v6 to aż taka wielka historia?W jtd rozrząd wymienia się w godzinę na gotowo ale to nieco inne silniki.Sporo się nasłuchałem że potrzebny wielki fachowiec,typowe blokady . Zastanawiam się czy mój mechanik zrobi to dobrze. Napewno wiele razy robił takie rozrządy,robił moje v6 tdi ,ostatnio widziałem rozebrane 3.0 dci (też v6 od isuzu) i niesądzę aby mu to sprawiało jaki kolwiek problem,bo on z tych co silnik rozbierają i składaja w jeden dzień ,ale napewno nie ma specjalnych blokad pod v6 busso. Czy mimo to zrobi to bez problemu czy te bloka są niezbędne.
Zmienisz zdanie jak wydasz małą fortunę na takie dojazdy. Aczkolwiek są też inne sposoby na nieuczciwych sprzedawców:
http://www.youtube.com/watch?v=BXCJmN-Koeo
He he dobre, nic tylko mieć takiego szwagra![]()
po każdy poprzedni samochód jechałem dalej niż bliżej,a jakby ktos tak do mnie wyleciał z takim tekstem to bym go wysłał do diabła,nie chcesz nie przyjeżdzaj ,szukaj u sąsiada za płotem jak nie masz pieniędzy na paliwo
Hehe, ja swoją kupiłem 5km od domu. Szczęście miałem, a szukałem bardziej 156 tylko koleś się wahał to kupiłem 166.
156 tez super bryczka... Ale to juz nie to co 166... Nie ma tej magii mimo, że autko prowadzi sie qrewsko dobrze.
166 to jedno z aut, które ewidentnie ma dusze...
[C