Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy 1234567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 67

Temat: IV świecki spot. 22.07.2012 r. godzina 18:00 parking Lidla

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Cytat Napisał radexon Zobacz post
    Jak ja lubie tego typu texty Adi.żal ;] Kierownikiem regionu będziesz niedługo sorry ale jak widze takie tego typu texty kto ile zrobił i zorganizował to już resztę zachowam dla siebie
    dobra nie chciałem tego pisać, ale sam mnie zmusiłeś... po pierwsze nie oceniaj co jest żalem, bo dla Ciebie tego typu teksty są żałosne, a dla mnie to, że ktoś się umawia na spot od tygodnia, a potem nie przyjeżdża, bo (tu cytuję) "znajomi przyjechali w południe i MUSIAŁEM z nimi browara spić" - TO jest dla mnie żal.pl ... tak, naorganizowałem się, bo w ostatnim czasie głównie ja planowałem takie spotkania. Mask też wychodził z inicjatywą, pokłon w jego stronę za to. Robisz spotkanie, starasz się, planujesz 10 chętnych na liście, potem przyjeżdża 4... brawo, spot z rozmachem! pie**lę takie organizowanie! Poza tym krzyczysz zawsze, że jesteś chętny na zlot kilku dniowy. Jeden był to nie pojechałeś, mimo tego, że wiedziałeś od miesiąca jak nie lepiej. Chcieliśmy jechać na ogólnopolski, też nie jedziesz, Twoja sprawa. Był spot to musiałeś browara wypić moim zdaniem jak ktoś chce spotkań, to się na nie stawia. Napisałeś mi kiedyś "masz czas to organizuj". A co Ty wiesz o moim czasie? Uwierz mi, że mam go mniej niż Ty prawdopodobnie, mimo to się udzielam w życiu forum, ale mimo to widzę, że nikogo to nie obchodzi. W takim bądź razie skoro nazywasz mnie kierownikiem regionu to ja w tym momencie oficjalnie to pier**lę i przekazuję Tobie pałeczkę... życzę powodzenia w organizacji zarówno jednodniowych spotów, jak i kilkudniowych zlotów, bo taki też był... ;] dziękuję, do widzenia... ;]
    Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 04-08-2012 o 07:32

Użytkownik Rowerzysta Avatar radexon
    Auto
    Alfa 156 GTA SW

Domyślnie

No temat cisnij i bedziemy kombinowaćciekaw jestem czym do wesela jedziesz alfa?

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Użytkownik Romeo Avatar Glovash
    Mieszka w
    CSW w PO
    Auto
    Clio IV GT, A4 B8, Leon

Domyślnie

Mask, a kiedy masz weselicho ??:>

Użytkownik Romeo Avatar Mask
    Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

Abidibi, wyluzuj Każdy wie, że robisz kawał dobrej roboty i dzięki temu jako-taka aktywność jest w naszym regionie. Osobiście życzyłbym sobie, aby było tak jak dotychczas, ale to już sam musisz podjąć decyzję czy będziesz to ciągnął dalej

No temat cisnij i bedziemy kombinowaćciekaw jestem czym do wesela jedziesz alfa?
    Będę jechał Mercedesem, takim jak niegdyś moi rodzice. Wtedy to była nowa limuzyna, a teraz piękny oldtimer

Cytat Napisał Glovash Zobacz post
    Mask, a kiedy masz weselicho ??:>
    01 września Zaznacz w kalendarzu

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Fucel
    Mieszka w
    Grudziadz
    Auto
    Giulietta

Domyślnie

Spokojnie Panowie, bez napinki. Każdy jak to w życiu ma coś za uszami, ale nie szalejmy tak. Adi faktycznie robi kawał dobrej roboty - ukłony dla niego, za wytrwałość i dążenie do doskonałości, pomimo tego, że nie zawsze odwdzięczamy mu się obecnością. Także każdy robi sobie własny rachunek sumienia (ja również) i próbujemy dalej. Jest nas mało, więc powinniśmy pokazać, że nie liczy się ilość a jakość!

Mask, z pewnością weselicho jest w Grudziądzu? Kościelne? Jak tak, podaj na PW jakieś namiary który to Zakon Żartuję oczywiście Postaram się zwerbować jakieś twarze, także licz na jakąś bramę Alfoską!

Użytkownik Romeo Avatar Abidibi1509
    Mieszka w
    Świecie
    Auto
    Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150 KM, 147 FL 1.9 JTD 116 KM

Domyślnie

Cytat Napisał Mask Zobacz post
    Każdy wie, że robisz kawał dobrej roboty i dzięki temu jako-taka aktywność jest w naszym regionie.
    Dzięki za uznanie

Cytat Napisał Fucel Zobacz post
    Adi faktycznie robi kawał dobrej roboty - ukłony dla niego, za wytrwałość i dążenie do doskonałości
    także dziękuję

Mask, a co do Twojego weselicha, to nie zastanawiałes się nad tym żeby poprosić kilku chłopaków z regionu (np. nas) zeby zrobili Ci klubowy konwój np. spod kościoła? w Bydgoskim SCARze jeden chłopak miał na swoim weselu taką parade Alf, sa zdjęcia gdzieś nawet na SCAR mojego kolege teraz w maju odprowadzało z kolei ok 20-25 motorów, bo on jest zapalonym motocyklistą. Myślę, że fajna pamiątka
    Jesteś aktywnym klubowiczem, więc miałbyś fajną eskorte mówię tylko, że jest taka opcja pewnie kilku chętnych się znajdzie
    ja osobiście jak będe się hajtał kiedyś tam w przyszłości, to chciałbym mieć taką paradę zaraz za swoim samochodem, a osobiście do ślubu chciałbym jechać AR Montreal

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Fucel
    Mieszka w
    Grudziadz
    Auto
    Giulietta

Domyślnie

Cytat Napisał Abidibi1509 Zobacz post

Mask, a co do Twojego weselicha, to nie zastanawiałes się nad tym żeby poprosić kilku chłopaków z regionu (np. nas) zeby zrobili Ci klubowy konwój np. spod kościoła?
    Chętnie bym wziął udział w takim przedsięwzięciu. W tygodniu przychodzą do mnie nowe alu 17", także pomału moja zwykła 156 zrobi się nietuzinkowa!

Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

Cytat Napisał Abidibi1509 Zobacz post
    Mask, a co do Twojego weselicha, to nie zastanawiałes się nad tym żeby poprosić kilku chłopaków z regionu (np. nas) zeby zrobili Ci klubowy konwój np. spod kościoła? w Bydgoskim SCARze jeden chłopak miał na swoim weselu taką parade Alf, sa zdjęcia gdzieś nawet na SCAR mojego kolege teraz w maju odprowadzało z kolei ok 20-25 motorów, bo on jest zapalonym motocyklistą. Myślę, że fajna pamiątka
    No tak właśnie planuję Na Ciebie też liczę i postaram się potem zrewanżować.
    Muszę się trochę zebrać i założę stosowny temat na forum. Miło by było zobaczyć 10++ Alf, piękna sprawa

Użytkownik Rowerzysta Avatar radexon
    Auto
    Alfa 156 GTA SW

Domyślnie

Cytat Napisał Fucel Zobacz post
    Chętnie bym wziął udział w takim przedsięwzięciu. W tygodniu przychodzą do mnie nowe alu 17", także pomału moja zwykła 156 zrobi się nietuzinkowa!

No jestem ciekaw tych fel Fucel będziesz miał na stanie to daj cynk to wpadam obadać ten sprzęt zmieni sie to napewno na plus fura
    P.S ciekawe jak to na śpiących policjantach będzie się toczyło no nie

Mieszka w
    Grudziądz
    Auto
    Lex IS200 SC

Domyślnie

P.S ciekawe jak to na śpiących policjantach będzie się toczyło no nie
    Tak jak u mnie