Witam,
Jak w temacie byłem dziś w Carserwis w Warszawie i sprzedawca twierdzi, że to ostatnia Alfa która to jest w Polsce jest to dodam SW, to moze być prawda?
Jeśli tak to ostatnia do premiery Gulli czyli do 2014 pewnie.
Witam,
Jak w temacie byłem dziś w Carserwis w Warszawie i sprzedawca twierdzi, że to ostatnia Alfa która to jest w Polsce jest to dodam SW, to moze być prawda?
Jeśli tak to ostatnia do premiery Gulli czyli do 2014 pewnie.
Nawet jezeli nie ostatnia to na pewno jedna z ostatnich. Z tego, co sie orientuje to wiecej zostalo diesli.
ok, jeśli nawet jest to ostatnia 159 1.8TBi to co w związku z tym?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Cale forum mogloby sie zrzucić i ja wykupic.
A ja moge sie podjąc ciezkiego obowiązku eksploatacji jej![]()
Jajo, nie no rozumiem jeździsz 147 nie masz więc sentymentu -
, ale ja miałem plan kupić nową 1,8 tbi a swoja sprzedać, a zwyczajnie się już nie da.
- - - Updated - - -
Podobno podjeli biznesową decyzję produkcji Pandy w fabryce gdzie były 159, zostanie mi czekać do 2014 na Gullie - długo....
W Bielsku jest jeszcze srebrny sedan z tym motorem:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-8...C23199844.html
Prawdziwa cena na miejscu to 80 tys zł (to dość uboga wersja).
Powinno się Was wszystkich zlinczować...To jest 1.75, 1.8 to we folksdojczach jest
![]()
A z innych wersji silnikowych i nadwoziowych cos jeszcze ocalało w salonach?
Bo to jest dla mnei nadzieja ze za poltora roku gdy bede konczyla leasing mojej to moze jeszcze ocaleje jakas wyleżana w salonach to ja wezme po zwrocie obecnej.
Bo jakos na Giulie na wiosne 2014 nie mam nadziei
U krajowych dealerów zostało jeszcze 10 sztuk 2.0 JTDm 136 KM, ale w jakich wersjach nadwoziowych to nie wiem.A z innych wersji silnikowych i nadwoziowych cos jeszcze ocalało w salonach?
80 tys to nie z powodu "dość ubogiej wersji" Progression, a raczej rocznika tego egzemplarza - 2010
Jak za dwuletnie auto to raczej dużej łaski nie robią.
Ostatnio edytowane przez Myszkin ; 05-08-2012 o 21:28
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"