W tym miejscu jest przystanek autobusowy bez zatoki.Może omijał autobus nie widząc czy coś jedzie z naprzeciwka.
W tym miejscu jest przystanek autobusowy bez zatoki.Może omijał autobus nie widząc czy coś jedzie z naprzeciwka.
Słyszałem więcej o tym wypadku... Gość który tym jechał był przynajmniej pijany, jechał z pasażerem. Wbili 130kmh w przepust. Pasażer w śpiączce, żeby go ratować amputowali mu nogi ale później niestety zmarł, kierowcy w wypadku nic poważnego się nie stało ale konsekwencje będą potężne...
http://bochnia.policja.gov.pl/aktual...i-walcz-o-ycie
Osobiście tego nie jestem w stanie pojąć... W parę minut tak sobie przepier*** życie :|
Była: 156 1.9JTD SP3
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
[sad story] Powiedz to rodzicom pewnego chłopaka, który był na tyle odważny by pyskować do dwóch typów (nie chciał dać im peta - swoją drogą to byli szczyle - 19 lat max). Dostał cios pod serce z butterfly'a. Trysła tylko krew... zginął po 5 sek.. [sad story off]
Oto czym może się skończyć odwaga.
Tak samo przy wyprzedzaniu. Nigdy nie wiesz, czy z naprzeciwka ktoś nie będzie jechał 200 i pojawi się znikąd. Zawsze jest ryzyko. Podejmujesz chłodna kalkulacje i wyprzedzasz. Liczysz tylko na łut szczęścia, że z naprzeciwka nie jedzie szaleniec.
A koleś był pijany. Do tego frajer, bo zabrał zamiast zginąć, zabrał komuś innemu życie. Szaleńców na drogach nie brakuje. Oby tylko ich nie spotkać.
wg mnie pasażer siadający z pijanym kierowcą ma jeszcze mniej pod czaszką niż sam pijany kierowca.
Jak trafi się pseudo-kierowca, który po alkoholu siada za kółkiem to takie mogą być efekty.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
mrutyna uwierz że niektórym do debilnych zachowań na drodze nie potrzeba promili...
ogólnie temat rzeka...
niektóre osoby siadają za kierownicę po alkoholu, niektórzy sobie mylą tor wyścigowy ze zwykłą ulicą...
i polacałabym nie oceniać czyjegoś zachowania tylko na podstawie zdjęć auta po dachowaniu... nikogo z nas tam nie było, stało się jak się stało i po co rozkmina nad tym w jaki sposób. "a bo za szybko a bo pijany..." to jest chyba sprawa tego kierowcy
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 06-08-2012 o 08:01
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"