Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Temat: Dachowanie

Użytkownik Znawca Avatar Jerry1
    Mieszka w
    KRA
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

W tym miejscu jest przystanek autobusowy bez zatoki.Może omijał autobus nie widząc czy coś jedzie z naprzeciwka.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar H4seo
    Mieszka w
    okolice krk
    Auto
    gt 2.0 jts 2004

Domyślnie

Cytat Napisał Magik Zobacz post
    Jeżu... no wyprzedzał, wyprzedzał. Później się wysrało, a umiejętności brak.
    Na rubieży odwagi i szaleństwa jest bardzo cienka linia. Kto wie gdzie kończy się jedno, a drugie zaczyna.

Czy gówniaż za kółkiem, to nie wiadomo. Chyba, że ktoś wie coś więcej z jakiegoś źródła.

Użytkownik Ogier Avatar Szczepan 2006
    Mieszka w
    tarnów
    Auto
    alfa romeo 147 1,9 jtdm 150 km 2006r.

Domyślnie

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	alfa-6.jpg
Wyświetleń:	192
Rozmiar:	126.2 KB
ID:	64633Smyków koło Bochni, nieładnie to wygląda

Użytkownik Alfa i Omega Avatar creaf
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159 1.9 SW

Domyślnie

Słyszałem więcej o tym wypadku... Gość który tym jechał był przynajmniej pijany, jechał z pasażerem. Wbili 130kmh w przepust. Pasażer w śpiączce, żeby go ratować amputowali mu nogi ale później niestety zmarł, kierowcy w wypadku nic poważnego się nie stało ale konsekwencje będą potężne...

http://bochnia.policja.gov.pl/aktual...i-walcz-o-ycie

Osobiście tego nie jestem w stanie pojąć... W parę minut tak sobie przepier*** życie :|
    Była: 156 1.9JTD SP3

Użytkownik Romeo Avatar Magik
    Mieszka w
    Skawina
    Auto
    Była:156 SW 2,4 20V Jest: Kia Sorento 3,5 V6+VW GOLF V PLUS 1,9 TDI[EGR off/pwrd conmir.pl]

Domyślnie

Cytat Napisał H4seo Zobacz post
    Na rubieży odwagi i szaleństwa jest bardzo cienka linia. Kto wie gdzie kończy się jedno, a drugie zaczyna.
    Odwagi? Odwaga to jest wtedy, jak idziesz z dziewczyną i stajesz w szranki z pięcioma wyrostkami, którzy rzucają w jej stronę kiepskie żarty.
    Brawura za kołem kierownicy to żadna odwaga.

Cytat Napisał creaf Zobacz post
    Gość który tym jechał był przynajmniej pijany, jechał z pasażerem
    No tak, no przynajmniej...
    Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar H4seo
    Mieszka w
    okolice krk
    Auto
    gt 2.0 jts 2004

Domyślnie

Cytat Napisał Magik Zobacz post
    Odwagi? Odwaga to jest wtedy, jak idziesz z dziewczyną i stajesz w szranki z pięcioma wyrostkami, którzy rzucają w jej stronę kiepskie żarty.
    Brawura za kołem kierownicy to żadna odwaga.
    [sad story] Powiedz to rodzicom pewnego chłopaka, który był na tyle odważny by pyskować do dwóch typów (nie chciał dać im peta - swoją drogą to byli szczyle - 19 lat max). Dostał cios pod serce z butterfly'a. Trysła tylko krew... zginął po 5 sek.. [sad story off]
    Oto czym może się skończyć odwaga.
    Tak samo przy wyprzedzaniu. Nigdy nie wiesz, czy z naprzeciwka ktoś nie będzie jechał 200 i pojawi się znikąd. Zawsze jest ryzyko. Podejmujesz chłodna kalkulacje i wyprzedzasz. Liczysz tylko na łut szczęścia, że z naprzeciwka nie jedzie szaleniec.

A koleś był pijany. Do tego frajer, bo zabrał zamiast zginąć, zabrał komuś innemu życie. Szaleńców na drogach nie brakuje. Oby tylko ich nie spotkać.

mrutyś
    Gość

Domyślnie

wg mnie pasażer siadający z pijanym kierowcą ma jeszcze mniej pod czaszką niż sam pijany kierowca.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Jak trafi się pseudo-kierowca, który po alkoholu siada za kółkiem to takie mogą być efekty.

Miss Alfaholicy 2011 Znawca Avatar aniucha05
    Mieszka w
    Mysłowice, Poland
    Auto
    Alfa 147 1.6 16V & 159 2.2 JTS

Domyślnie

mrutyna uwierz że niektórym do debilnych zachowań na drodze nie potrzeba promili...
    ogólnie temat rzeka...
    niektóre osoby siadają za kierownicę po alkoholu, niektórzy sobie mylą tor wyścigowy ze zwykłą ulicą...
    i polacałabym nie oceniać czyjegoś zachowania tylko na podstawie zdjęć auta po dachowaniu... nikogo z nas tam nie było, stało się jak się stało i po co rozkmina nad tym w jaki sposób. "a bo za szybko a bo pijany..." to jest chyba sprawa tego kierowcy
    Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 06-08-2012 o 08:01
    I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Cytat Napisał aniucha05 Zobacz post
    mrutyna uwierz że niektórym do debilnych zachowań na drodze nie potrzeba promili...
    ogólnie temat rzeka...
    niektóre osoby siadają za kierownicę po alkoholu, niektórzy sobie mylą tor wyścigowy ze zwykłą ulicą...
    i polacałabym nie oceniać czyjegoś zachowania tylko na podstawie zdjęć auta po dachowaniu... nikogo z nas tam nie było, stało się jak się stało i po co rozkmina nad tym w jaki sposób. "a bo za szybko a bo pijany..." to jest chyba sprawa tego kierowcy
    Po to forum aby dyskutować
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia