To by mi dało trochę przewagi na starcie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Moja pali 20/100km to juz masz przewagę
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Ale pewnie masz duuuży bak
Ja przejeżdżam jakieś 300km z haczykiem. No ale moja jest BiFuel![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Powiem wam, że dzisiaj rozmawiałem z moim kierowcą z firmy, który kilka razy w tygodniu jeździ między Warszawą, a Łodzią i Piotrkowem i ten polecił mi obecnie bardziej jechać DK8, gdyż na A2 od sierpnia zaczęli lać jakąś warstwę asfaltu między Skierniewicami a Strykowem i na 30 km zamknięty jest cały pas i ograniczenie do 60 czy 70. Natomiast co do korków na ósemce, to stwierdził, że więcej czasu straci się w Łodzi niż na przejechanie tych korków, ponoć nie są takie straszne.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Zależy co się stanie, ja Wwa-Piotrków-Wwa robiłem 5,5h co na 200km daje marną średnią... Ale faktycznie na A2 mieli coś robić więc może najlpiej będzie lecieć na wioski...
Jechałem w poniedziałek ósemką do Warszawy - MASAKRA. Non stop 60-80 za ciężarówkami, dopiero przed Warszawą normalne, regularne dwie jezdnie po dwa pasy. Przez całą drogę niewytłumaczalnie zamknięty przynajmniej po jednym pasie obydwu jezdni, że nie ma jak wyprzedzać wlekących się ciężarówek. Powrót przez Łódź autostradą - bez najmniejszych komplikacji. Zdecydowanie lżej jechało mi się z powrotem (w dodatku do samej Łodzi - węzeł 'Stryków' - brak bramek pobierających opłaty). Będę w sobotę przemierzał tę trasę znowu, ale tym razem chyba w obie strony pojadę autostradą (fakt, że przez jakiś odcinek jedna jezdnia autostrady zamknięta - ale było to znacznie mniej uciążliwe od jazdy 'ósemką', gdzie po prostu NIE MA JAK wyprzedzać ciężarówek i reszty maruderów).
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
O której planujecie wylot z Warszawy?
Z tego co wiem to 7-8.