Ostatnio edytowane przez interside ; 10-08-2012 o 09:10
coachu tak o bagazniku.Ty masz SW czy sedana??To jest schowek boczny,a zarazem prowadnica roletki i znajduje sie tez w nim czasami gniazdo zapalniczki.W sedanie z tego co pamietam nie ma tych schowkow
Mam SW i mam gniazdo zapalniczki w bagażniku, a nie w schowku.
chlopie nie w schowku ale na schowku.Caochu czasami ja sie zastanawiam z jakiej Ty sie choinki urwales
Ciekawe jak interpretujesz słowa "to jest schowek boczny i znajduje się w nim gniazdo zapalniczki" ? I z takim tekstami to luzuj czarny...
coachu naprawde szkoda z Toba dyskutowac(o ile to mozna nazwac w ogole polemika) bo zachowujesz sie jakbys byl troszke przytrzymany.Miales zdjecie,widzisz gdzie jest to gniazdo?? wiec zastanow sie o czym Ty do mnie/nas rozmawiasz.Przepraszam jezeli Cie urazilem ale taka jest prawda ze nie ma Cie na forum 2 miesiace,wchodzisz piszesz jakies skrotowe odpowiedzi w ktorych nie wiadomo o co Ci lotto a pozniej sie rzucasz.Naprawde mam czasami na Ciebie uczulenie.Tym tekstem powyzej to juz naprawde mnie rozkladasz na lopatki.Ty naprawde nie rozumiesz tego co napisalem??Jezeli tak to powinienes sie zastanowic nad pojeciem homo sapiens.Nie rob ze mnie debila OK.Bardzo ladnie prosze szanowne grono pedagogiczne.Pozdrawiam
Chłopcze nikt się nie rzuca, luzuj trochę.
tylko nie chlopcze.Tez sie oburzylem.Czekaj wrzucam na luz bo juz 6 mialem zapiete.Tobie tez to proponuje.Naprawde mam na Ciebie uczulenie.Za kazdym razem jak zaczynasz cos pisac draznisz mnie.Przepraszam za OT.Koniec tematu.Bez odbioru
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
U mnie gniazdko jest![]()