Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 98

Temat: Przydatna funkcja 'Night Panel' w Alfie 159 - może nie każdy ją zna

Użytkownik Romeo Avatar CodeMaker
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    kolego to musisz zmienic auto albo rozbic ekran komputera.Ja nie wiem jak mozna miec tego typu problemy
    Nie twierdzę że mam z tym problem. Twierdzę że NP w AR to bezużyteczny gadżet.

Użytkownik Fachowiec
    Mieszka w
    Sosnowiec
    Auto
    159

Domyślnie

Może nie działa Ci ściemnianie zegarów.

janio
    Gość

Domyślnie

"Pod górę nie jedzie", "nie można zmienić pasa ruchu", "steruje się jak Titanickiem"..., a teraz mamy kogoś kogo "wali po oczach" Ludzie szanowne, kochane moje, pokażcie mi przymus posiadania tego, czy jakiegokolwiek samochodu, czy w ogóle czegokolwiek. Czasami odnoszę wrażenie, że ludzie jeżdżą samochodami za karę Przypomina mi się dowcip o szalenie leniwym facecie, który poszedł do kina na komedię, na której śmiał się i płakał... śmiał się, bo to była komedia, a płakał... bo przysiadł sobie... i nie chciało mu się podnieść i przemieścić - obyśmy tylko takie kłopoty posiadali

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

to z niego nie kozystaj.Co za problem?Ja mam duzo rzeczy z ktorych nie kozystam np.przyciski na kierownicy,USB w schowku,follow me home itp itd i nie narzekam ze to niepotrzebne gadzety

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał AirAjti Zobacz post
    Komputer oślepia? Pierwsze słyszę- masz chyba kolego coś zepsute.
    Myślę że wszystko jest OK. Po prostu podświetlenia są dla mnie za jaskrawe. Nie tylko w AR ale w innych też. W Pasku też mnie to drażniło i maksymalne ściemnienie nic tu nie poprawia. Maksymalnie ściemnione mam zawsze.
    W jeździe po oświetlonych drogach to nie ma znaczenia. Zaczyna mi przeszkadzać dopiero przy długiej jeździe nieoświetloną drogą. Dlatego podoba mi się ta opcja w saabie. I tyle

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

to kolego zmien na saaba i tyle

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

janio, Czarny_28, czy macie jakieś problemy egzystencjalne? Nie jestem fanatykiem i nie uważam że AR to najlepsze auta na świecie. Podobają mi się, jazda moją 159 sprawia mi przyjemność, ale jest kilka rzeczy które mi się nie podobają i tyle. Jak już napisałem wyżej, nie mam z tym problemu. Wyrażam tylko swoją opinię na temat poruszany w tym wątku. Nikogo nie atakuję i darujcie sobie personalne wycieczki. Jeżeli uważacie że dyskusja na jakiś temat jest bezcelowa to w niej nie uczestniczcie i tyle.

janio
    Gość

Domyślnie

Kolego, wskaż mi moją "personalną wycieczkę" pod Twoim adresem, gdybyś przeczytał ze zrozumieniem mój wpis, zrozumiałbyś, że nie mam nic przeciwko Twojemu zdaniu i krytyce, ale razi mnie jego przedstawienie poprzez stwierdzenie "wali po oczach" - tylko tyle i aż tyle. Być może masz światłowstręt Tak przy okazji, każdy chyba ma problemy agzystencjonalne, bo to jedna z cech homo sapiens, jak np. zdolność do abstrakcyjnego myślenia
    Ostatnio edytowane przez janio ; 13-08-2012 o 18:23

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

ale o co Ci chodzi??Ja Ci tylko dobrze doradzam.Nie mialem i nie mam tego typu problemow w autach ktorymi jezdzilem/jezdze.Skoro masz tak glupawe problemy to chyba czas pomyslec o innym aucie(a moze o rowerze,tam zdaje sie nie ma podswietlanych zegarow) a nie pisac o takich pierdolach tu na forum.Niedlugo bedzie Ci przeszkadzac ze auto trzeba tankowac.Ja tez nie jestem fanatykiem i nie uwazam ze AR to najlepsze auto na swiecie tylko wkurzaja mnie takie problemy.Pozwole sobie wrzucic tu pewnien cytat z dnia swira"...A ze przodem, a ze tylem,a ze przy oknie..."Tyle z mojej strony.Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 13-08-2012 o 18:04

Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    AR 159 1,9 JTS

Domyślnie

Cytat Napisał Czarny_28 Zobacz post
    ale o co Ci chodzi??Ja Ci tylko dobrze doradzam.Nie mialem i nie mam tego typu problemow w autach ktorymi jezdzilem/jezdze.Skoro masz tak glupawe problemy to chyba czas pomyslec o innym aucie(a moze o rowerze,tam zdaje sie nie ma podswietlanych zegarow) a nie pisac o takich pierdolach tu na forum.Niedlugo bedzie Ci przeszkadzac ze auto trzeba tankowac.Ja tez nie jestem fanatykiem i nie uwazam ze AR to najlepsze auto na swiecie tylko wkurzaja mnie takie problemy.Pozwole sobie wrzucic tu pewnien cytat z dnia swira"...A ze przodem, a ze tylem,a ze przy oknie..."Tyle z mojej strony.Pozdrawiam
    Nie są to twoje problemy i nikt nie oczekuje od Ciebie ich rozwiązywania. Jeżeli uważasz że jakaś dyskusja jest jałowa, bezprzedmiotowa lub jeżeli jakiś temat Cię nie interesuje to nie bierz udziału w tej dyskusji. Powinieneś sam zastosować się do powyższego cytatu. Twoje komentarze nie wnoszą nic nowego a tylko wprowadzają niefajną atmosferę.