gratuluje pasji i zapału czekam na efekty
gratuluje pasji i zapału czekam na efekty
tylko problem jest taki ze nikt nie chce sie tego podjac,ale juz chyba wiem o co chodzi
bo moja alfa jest z 199 roku przed FL a ta chyba jest po FL bo maska jest prosta i nadkola, tak ze najpierw bede musial chyba zmienic czesci przednie na 166 po FL oprocz zderzaka przedniego, a nastepnie swiatla no i zderzak. Ale nadal szukam kogos kto by sie chycil tego projektu.
Pozdrawiam wszystkich![]()
Tez myslalem nad tym projektem ale czas na to nie pozwala, powodzenia kolego miejmy nadzieje sie ze bedzie 1osoba na forum z taka przerobka![]()
Witam, czy ktos cos już?
Interesują mnie takie kwestie:
Mska ze 166 do nacinania? czy ze 159 podejdzie?
i błotniki czy aby na pewno do nacinania?
Pozdro
A mnie zastanawia gdzie jeżdzi ta alfa, czemu nie widać jej na forum. Chętnie bym ją zobaczył na żywca jest moim zdaniem idealnaDlaczego nie ma 169 nie mam do czego się przesiąść.
Mimo, że przód 159 jest obłedny to robić przeszczep do 166 jest profanacją. Według mnieDziwnie by mi się patrzało na takiego ulepa.
Zaznaczam, że to tylko moja opinia. Życze powodzenia w pracach i cierpliwości![]()
Ostatnio edytowane przez gonzo ; 30-05-2014 o 10:44
Jest Fiat Tipo SW Lounge 1.4 t-jet
Była 166 FL 2.4 JTD R5 10v Black Metallescente
Była 145 1.4 TS Edizione Sportiva
Mi się to nie podoba. Wolę mieć 166 i 159ale ciekawe ile to będzie kosztować i czy ktoś zrobi. Bo do gadania to jest wielu
![]()