Jaki tam masz motor i który rocznik? Coś mi sie wydaje, że o koraktach możesz zapomniec przynajmniej w fesie.
Jaki tam masz motor i który rocznik? Coś mi sie wydaje, że o koraktach możesz zapomniec przynajmniej w fesie.
1,9 cf3 po remapie
To czyli nie w każdym JTD da się sprawdzić korekty wtrysków FES-em ? Bo tak zastanawiałem się dlaczego u mnie jak zaznaczę opcję korekty na poszczególnych wtryskach to nic nie pokazuje (2.4 JTD 150 KM 02r.)
No też prawda. Całkowicie o tym zapomniałem...
Ale chyba w AlfaOBD da się to zrobić.
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Jutro będzie u mnie mrutyś ze swoim 120 konnym 1,9 więc zobaczę, czy idą korekty przez AlfaOBD
Ja tego nie neguję, ale polaryzacja Twojej mentalności obliguje mnie do kontynuowania merytorycznej konwersacji z Tobą.
Eeee... w sumie nie wiem, który rocznik dokładnie
Sprawdzę FESem i AlfaOBD.
Jak FESem będę mógł zrobić korekty, to sprawa dalej nie rozwiązana.
Ale jakby się FESem nie dało, to zobaczę, czy da się w Alfa OBD![]()
no i testu nie zrobię, faktycznie FES nie pokazuje parametru
No to jest kiepsko, bo tak faktycznie to przelewy mówią nam tylko o tym co się dzieje "na górze" wtrysku.
I w sumie korekt brakuje do pełnej diagnostyki.
no niestety, w następnym tygodniu przyjdzie sprzęt to zrobię próbę przelewową